تهران

دانشگاه آزاد یادگار امام آمادگی بازگشایی حضوری کلاس‌ها را دارد/ بالغ بر ۷۵ درصد دانشجویان واکسن زده‌اند

سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تهران در خصوص فعالیت کلاس های درس اظهار کرد: پیش از شروع کرونا کلیه کلاس ها، کارگاه ها و آزمایشگاه ها در مجتمع یادگار و ساختمان های ابوالفتوح رازی و  شیخ صدوق برگزار می شد که با شیوع کرونا کلاس ها به صورت مجازی ادامه داشت. 

وی گفت: در روزهای اول کرونا در روش آموزش به شیوه مجازی، بسترهای مناسب در کشور مانند پهنای باند و تجهیزات و امکانات مناسب برای مدرسین فراهم نبود و تولید محتوا صورت نگرفته بود و دانشجویان نیز مشکلاتی در اتصالات اینترنت داشتند که این مسائل موجب افت کیفیت آموزش شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام در ادامه افزود: در این خصوص تهیه نرم افزاری برای کل دانشگاه ضروری بود تا  ده ها کلاس با بیش از ۳۰ دانشجو را پشتیبانی کند و ضبط و نگهداری محتوای کلاس ها و سیستم آزمون را فراهم سازد که با کمک واحد الکترونیک در مدت کوتاهی انجام شد. 

قاضی مغربی با اشاره به اینکه بیشتر واحدهای دانشگاه آزاد آمادگی بازگشایی کلاس های درس را دارند، گفت: طبق زمان اعلام شده در ۱۵ آبان ماه آمادگی جهت بازگشایی کلاس ها وجود داشت اما با توجه به اینکه مدت طولانی از مجموعه، بهره برداری حضوری انجام نمی شد بنابراین مسائلی مانند نظافت، فضاسازی با توجه به فاصله گذاری اجتماعی، تامین امکانات کلاس ها و قرار گرفتن افراد در مسوولیت کاری صورت گرفت. 

وی به تولید مواد ضدعفونی کننده در پیشگیری از شیوع کرونا اشاره کرد و در ادامه افزود: تمامی کارکنان و اساتید واکسینه شده اند و آمار دقیق از دانشجویان نداریم ولی طبق گزارش اعلام شده از رئیس پزشکی دانشگاه آزاد، ۷۵ درصد دانشجویان کاردانی و کارشناسی استان تهران واکسن زده اند و با توجه به شرایط محیطی و آماده بودن فضا و واکسیناسیون انجام شده، آمادگی برقراری کلاس های حضوری با الزامی بودن ماسک وجود دارد و این تاخیر به دلیل دریافت ابلاغیه ستاد ملی کرونا است. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) خاطرنشان کرد: بیشتر کلاس های درس مجهز به ویدئو پروژکتور هستند و محتوای آموزشی می تواند به صورت حضوری و غیرحضوری ارائه شود اما این مدل آموزشی برای همه مقاطع و منابع مناسبت نیست و بودن در کلاس ها در برقراری تعاملات و ارتباطات اجتماعی موثر است. 

قاضی مغربی در ادامه گفت: دانشجویان جدید الورود که با فضای آموزش و مفاهیم دانشگاهی آشنا نیستند و قرار است کارشناسان آینده شوند، دانشگاه را محیط انتزاعی دیده و توانایی تصمیم گیری در مشکلات ندارند بنابراین لازم است کلاس ها هرچه زودتر بازگشایی شده و دستورالعمل های خاص دانشگاهی ارائه شود. 

وی تاکید کرد: عدم تشکیل کلاس های حضوری در آینده مشکل ساز خواهد شد و افرادی وارد جامعه می شوند که با داشتن مدرک تحصیلی نمی توانند مشکلات کشور را حل کنند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) در پایان خاطرنشان کرد: ۱۸ هزار دانشجو در این واحد مشغول به تحصیل بوده و ۴ هزار نفر نیز ورودی جدید به این دانشگاه هستند. 

انتهای پیام/


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا