خوزستان

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بر ریل گذاری و برنامه ریزی عملیاتی جهت توسعه کشاورزی دانش بنیان تاکید کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بر ریل گذاری و برنامه ریزی عملیاتی جهت توسعه کشاورزی دانش بنیان تاکید کرد

به گزارش خبرگزاری recive از خوزستان سید احمد موالی زاده معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خوزستان روز چهارشنبه ۱۱ خرداد در دومین جلسه کارگروه پژوهشی استان با محوریت کشاورزی دانش بنیان ضمن تسلیت فاجعه متروپل آبادان و همچنین با تبریک تولد حضرت معصومه (س) و روز دختر و آغاز دهه کرامت گفت: در فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در پیام نوروزی تاکید ویژه ای بر گسترش شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی نمودند و امروز با مشاهده بحرانی که در حوزه تامین مواد غذایی در سطح جهان، پیامدهای جنگ روسیه و اوکراین، کشمکش غرب و شرق و … پیش آمده است در می یابیم که این تاکید رهبری فرزانه انقلاب بر توسعه کشاورزی دانش بنیان چه نگاه هوشمندانه ای بوده است.

وی افزود: همچنین بر اساس دستورالعملی که هیات محترم وزیران ابلاغ کرده ما مکلف هستیم به حوزه کشاورزی دانش بنیان نگاه ویژه داشته باشیم که البته برای استان خوزستان با توجه به توانمندی های آن در تولید محصولات کشاورزی دارای اهمیت مضاعف است چرا که ما تنها استانی هستیم که ۷ مجموعه تحقیقاتی در بخش کشاورزی داریم و انتظار میرود خوزستان جزو استانهای شاخص باشد.

معاون استاندار خوزستان یادآور شد: ما در سطح استان از نظر علم کشاورزی سطح بالایی داریم و دو دانشگاه تخصصی کشاورزی در استان شامل دانشکده کشاورزی دانشگاه چمران و دانشگاه کشاورزی رامین داریم و در کشور حرف اول را از جهت علمی میزنیم اما این علم و تخصص زیاد ما آنطور که باید و شاید در ایجاد ارزش افزوده بالا نمود نداشته است و راه زیادی برای رسیدن به اهداف خود داریم.

موالی زاده ادامه داد: به هر حال بایست در این مسیر ریل گذاری را شروع کنیم که در طی چند سال شاخص های ما در حوزه کشاورزی دانش بنیان ارتقا یابد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اظهار داشت: ما در بخش کشاورزی چالشهای همچون کمبود آب، بازاریابی و فروش داریم. کشاورزان ما امروز باید جزو اقشار پردرآمد ما باشند و دلیل آن این است که ما از فناوری های دانش بنیان به آن شکل که باید و شاید استفاده نمیکنیم و این امر در حوزه های شیلات و دامپروری نیز صدق میکند گرچه این شرایط در سراسر کشور به این صورت است.

موالی زاده عنوان کرد: در فاز عملیاتی انتظار داریم کمیته تسهیل توسعه شرکت های دانش بنیان در حوزه کشاورزی تشکیل شود که رفع موانع و تسهیل امور و همچنین برنامه ریزی و زمان بندی اقدامات در این حوزه به صورت منسجم پیگیری و انجام شود و انشاالله در پایان سال شاهد نتایج ملموسی چه از لحاظ افزایش شرکت های دانش بنیان کشاورزی و چه از نظر دانش بنیان شدن فرایندها و علم کشاورزی باشیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خاطرنشان کرد: همچنین تاکید داریم از ظرفیت های بخش خصوصی و استارتاپ ها نیز استفاده نموده و آن ها را در این بخش مشارکت دهید.

46

مجله خبری recive.ir

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا