«یکسانسازی پوشش کارکنان زن» ادارات از این «وزارتخانه» کلید خورد / پرداخت «بن کمک هزینه خرید مانتو و شلوار اداری»
«یکسانسازی پوشش کارکنان زن» ادارات از این «وزارتخانه» کلید خورد / پرداخت «بن کمک هزینه خرید مانتو و شلوار اداری»
بر اساس مراجعه برخی مدیران اداری مبنی بر نامناسب بودن وضعیت حجاب تعدادی همکاران خانم و درخواست راهکار از دفتر امور زنان و خانواده، موضوع وضعیت حجاب همکاران مورد بررسی قرار گرفت و نهایتاً یکسانسازی پوشش همکاران در قالب طرح فرم یکسان پیشنهاد شد.
کارگروه امور زنان و خانواده در ستاد وزارت علوم تحقیقات و فناوری تشکیل و مهمترین مصوبات آن اعلام شد.
امور زنان و خانواده وزارت علوم عنوان کرد به پیشنهاد بخش مذکور، به جهت اثربخشی هدفهای تحول آفرین و همچنین بررسی دقیقتر چالش ها و مشکلات حوزه خانم های کارمند با تکیه بر اصول و تکنیک های تخصصی و علمی به منظور ارائه راهکار، کارگروه زنان و خانواده وزارت عتف در تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۱ تشکیل شد.
اعضای این کارگروه شامل منتخبین معاونت ها و حوزه هایی با اکثریت نیروی خانم هستند که شامل: فخرالسادات نصیری (ریس جلسه)، شهیده فرمان رضایی(دبیرجلسه)، فاطمه بلغانی، زهرا مرنجیان، زهرا صوفی، هاجر عطاران، فاطمه لولایی، فاطمه محمدی، فاطمه باقری، مریم ریاضی، مژده عرب، و معصومه نظری آزاد می شود.
تاکنون این کارگروه ۵ جلسه تشکیل داده و دستور هر جلسه قبل از شروع اطلاع داده می شود و خروجی جلسه به عنوان مصوبه جهت پیگیری بعدی قرار می گیرد. از مهمترین مصوبات جلسات مذکور می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱-با توجه به سیاستهای کلی کشور و تاکید مقام معظم رهبری مدظله العالی در تقویت و حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین پیگیری قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، موضوع دورکاری همکاران خانم دارای فرزند زیر۷ سال و یا معلول مورد اولویت و پیگیری قرار گرفت.
۲- همچنین در راستای بند مذکور (۱) و کاهش دغدغه های مادران صاحب فرزند زیر۷ سال رسیدگی به اوضاع مهد کودک و بازدید و توجه به کیفیت آن مورد تبادل نظر قرار گرفت و مصوب شد در اولین فرصت بازدید بعمل آید و نتایج آن به مسئولین ذیربط بازخورد داده شود.
۳- بر اساس مراجعه برخی مدیران اداری مبنی بر نامناسب بودن وضعیت حجاب تعدادی همکاران خانم و درخواست راهکار از دفتر امور زنان و خانواده، موضوع وضعیت حجاب همکاران مورد بررسی قرار گرفت و نهایتاً یکسانسازی پوشش همکاران در قالب طرح فرم یکسان پیشنهاد شد. در این راستا مشورت و پیگیری از طریق معاونت فرهنگی و معاونت اداری مالی و پشتیبانی مصوب شد.
۴- با توجه به تبادل نظر اعضا در زمینه وضعیت عملکرد کارکنان عتف و چگونگی توسعه و توانمندسازی همکاران خانم، مصوب شد تا نیازسنجی انجام گردد و طراحی آموزشی مبتنی بر نتایج این نیازسنجی باشد.
۵-با توجه به نزدیک شدنِ زادروز با سعادت حضرت فاطمه (س) و ایام خانواده و زن، برنامه های پیشنهادی اعضا مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاد شد:
-نمایشگاه حجاب و پوشش اسلامی در یکی از روزهای این هفته برگزار شود.
– جشن میلاد بانوی دو عالم باشکوه تر از سالهای قبل برگزار شود.
-از همکاران نمونه و فعال خانم تقدیر به عمل آید.
– از مادران دارای فرزند چندقلو و همچنین از مادرانی که بعد از ابلاغ قانون جوانی جمعیت صاحب بیش از دو فرزند شده اند، تشویق و تقدیر بعمل آید.
-سخنرانی انگیزشی برگزار شود.
۶- قرار شد براساس پرسشنامه های نیازمحور جمع آوری شده، چالش ها و مشکلات همکاران مورد بررسی قرار گرفته و طراحی آموزشی انجام شود.
۷- پیشنهاد شد تا برای استراحت بانوانی که از شهرهای دیگر جهت پیگیری امور مراجعه می نمایند، محل استقراری در نظر گرفته شود تا بصورت مدت کوتاه استراحت نمایند.
۸- قرار شد براساس پرسشنامه های نیازمحور جمع آوری شده، چالش ها و مشکلات همکاران مورد بررسی قرار گرفته و طراحی آموزشی انجام شود.
۹- پیشنهاد شد دوره های آموزشی فرزندپروری و تاب آوری و مدیریت بحران برگزارشود.
۱۰- به توصیه اعضا تهیه بن کمک هزینه خرید مانتو و شلوار اداری با حمایت مالی معاونت مالی و منابع انسانی مصوب شد
بیشتر بخوانید:
اولین «گروه تذکر لسانی» مردانه به «خیابانها» آمدند + عکس
اطلاعیه وزارت علوم درباره محدودیت ارائه خدمات به دانشجویان بیحجاب
واکنش به اطلاعیه رعایت حجاب در دانشگاهها/ «دو تار مو بیرون باشد یا مقنعه نباشد»؛ ملاک بیحجابی در دانشگاه چیست؟
مقام قضایی: «همسایگان»، بیحجابها را «باید» به پلیس، «گزارش» کنند
بیژن عبدالکریمی: با سطل ماست، نمیتوان جلوی «سونامی پسامدرن» ایستاد! / حوزه و دانشگاه ما هنوز به «ارزشهای قرن ۱۸ و ۱۹» میاندیشند
مطهری: اغلب طرفداران بیحجابی، دنبال «نیمهعریانی» هستند / «جامعه از حکومت میخواهند»، مانع رشد این پدیده شود
۲۱۲۲۰