اصفهان

تکلیف مدیریت شهری 80 شهر استان اصفهان مشخص شده است

به گزارش خبرگزاری فارس از لنجان، حجتاله غلامی عصر امروز در آئین تکریم و معارفه شهردار زرین شهر در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان لنجان ضمن قدردانی از زحمات شهردار و شورای شهر دوره پنجم اظهار کرد: به طور حتم همراهی و همدلی شورای شهر و شهرداری و تصمیماتی که اخذ خواهد شد باعث ایجاد هم افزایی می شود و این هم‌افزایی ها در حقیقت باعث ایجاد وضعیت خوب و مناسب در شهر خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان عنوان کرد: در استان اصفهان حدود ۱۱۶ شهرداری وجود دارد که ۱۱۳ شهرداری به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرده اند که از این تعداد، با احتساب معارفه کنونی، ۸۰ شهرداری معارفه شهردار خود را انجام داده‌اند.

حجت الله غلامی افزود: ‌۲۵ شهرداری نیز شهردار آنها توسط شوراهای شهر معرفی شده‌اند که تا چند روز آینده معارفه خواهند شد و تنها ۸ شهرداری در کل استان اصفهان باقی‌ مانده است که منتظر هستیم شهردار آنها توسط شورای شهر معرفی شوند.

وی با اشاره به میزان اعتبارات سالیانه شهرداری ها در استان اصفهان تصریح کرد: مجموعه شهرداری‌ها یکی از ارکان توسعه و پیشرفت و ارائه خدمات در سطح استان اصفهان هستند چرا که کل بودجه عمرانی استان اصفهان از محل منابع ملی حدود ۵ هزار میلیارد تومان است در حالی‌ که فقط شهرداری‌ها با ارزش‌افزوده ای که کسب می کنند نزدیک به ۱۱/۵ هزار میلیارد تومان اعتباراتشان است که در سطح استان هزینه می‌شود و به همین خاطر شهرداری‌ها باید در افتتاح پروژه‌ها پیش‌قدم باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استان اصفهان متذکر شد: با توجه به اعتبار ۱۱/۵ هزار میلیاردی و جمعیت شهری که حدود۴/۵ میلیون نفر است متوسط سرانه درآمدی در استان حدود ۲ میلیون تومان است.

غلامی ادامه داد: بنابر اعتبار گفته شده شهر زرین‌شهر با جمعیت حدود ۶۴ هزار نفر باید به یک بودجه ۱۲۰ میلیارد تومانی دست پیدا کند که به طور قطع این انتظار از شورای شهر دوره ششم و شهردار زرین‌شهر وجود دارد.

وی یادآور شد: برای دستیابی به این رقم و در راستای کسب درآمد، عدالت مهم‌ترین بخشی است که باید مدنظر گرفته شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اشاره به اهمیت ورود بخش خصوصی در پروژه های عمرانی استان، تصریح کرد: برای چند برابر کردن بودجه سالیانه شهرداری‌ها باید بخش خصوصی را وارد میدان پروژه‌های عمرانی کرد و با توجه به اینکه ارزش افزوده تنها محل درآمدی است که شهرداری ها میتوانند از منابع ملی اخذ کنند این شاید تنها راهی است که توسط آن می‌توان ارائه خدمات را چند برابر کرد.

غلامی متذکر شد: معمولاً دستگاه‌های نظارتی، نظارت دقیقی بر عملکرد ما دارند بنابراین رعایت دقیق قوانین، دستورالعمل‌ها، آیین نامه ها و بخشنامه ها و همچنین ارائه گزارش های به‌موقع از وظایف شهرداری و شورای شهر است که با رعایت این موارد کمتر موضوعی را در شورای حل اختلاف استانداری و یا سایر مراجعی که برای این امور قرار دارد وجود خواهد داشت و سبب می شود بیشتر به توسعه شهری پرداخته شود.

وی در پایان تصریح کرد: اگر تمایل دارید که در طول چهار سال بدون تنش و با یک مدیریت ثابت پیش بروید به طور قطع نیاز به تعامل خواهید داشت چراکه موضوعاتی در شورای شهر مطرح می‌شود که با توجه به شورای ۷ نفره و نقطه نظرهای هرکدام ممکن است اختلافاتی وجود داشته باشد.

انتهای پیام/63081/ج/


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا