تهران

عدم تمرکز، علت شکست «امامی» در مسابقات جهانی بود/ صعود به تیم ملی از دل آسیب‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری فارس از شهریار، مسابقات جهانی بزرگسالان کشتی طی روزهای اخیر در کشور نروژ در حال برگزاری است و آزادکاران جمهوری اسلامی ایران با کسب ۷ مدال رنگارنگ و کسب جایگاه سوم تیمی به کار خود پایان دادند.

از میان اعضای ۱۰ نفره تیم ملی کشتی آزاد، یونس امامی تنها نماینده استان تهران و کشتی‌گیر اهل شهریار بود که در این مسابقات در دور اول و دوم، حریفان مغولستانی و قزاقستانی خود را شکست داد و در دور سوم مقابل حریف گرجستانی کشتی را واگذار کرد و با توجه به شکست این کشتی‌گیر در نیمه نهایی، از کسب مدال جهانی بازماند.

موفقیت امروز تیم ملی کشتی آزاد نتیجه برنامه‌ریزی چند ساله است

مهدی قاسمی‌جو مربی کشتی شهرستان شهریار و مربی سازنده یونس امامی عضو تیم‌ملی کشتی آزاد بزرگسالان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تهران با اشاره به عملکرد تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی نروژ، اظهار کرد: تیم فعلی تیم جوانی بود و کار منطقی‌ای بود که شاکله تیم تغییر کرده و نفراتی از جوانان به تیم بزرگسالان اضافه شد که نتیجه آن را نیز گرفتیم که انشالله در نتیجه اصلی را در المپیک بعدی شاهد باشیم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی چندین ساله برای حضور تیم فعلی کشتی آزاد، افزود: کار اصلی از حدود ۸ سال پیش با برنامه‌ریزی، برگزاری اردوهای بسترسازی، توجه به رده‌های پایه و برگزاری مسابقات مختلف در رده نونهالان در زمان ریاست رسول خادم بر فدراسیون کشتی  آغاز شد که نتیجه آن اقدامات را امروز در قالب تیم ملی بزرگسالان شاهد بودیم.

مربی کشتی شهرستان شهریار بیان کرد: در مسابقات جهانی نروژ کشتی‌های خوبی را از کشتی‌گیران شاهد بودیم و در المپیک آینده به قطع نتیجه تیم کشتی آزاد ایران همچون المپیک توکیو نخواهد بود و نتیجه بسیار بهتری کسب خواهد شد.

قاسمی‌جو با اشاره به حضور پژمان درستکار، مربی تهرانی در راس کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد، گفت: پژمان درستکار از نظر بنده بیشتر از لحاظ روانی با اعضای تیم کار کردند و همچنین یکی از دلایل شکست تیم کشتی آزاد در المپیک را می‌توان عدم همدلی و چند دستگی تیم اشاره کرد که خوشبختانه با عملکرد سرمربی فعلی در این حوزه نتیجه مطلوبی حاصل شد.

وی با اشاره به مسابقات وزن ۷۴ کیلوگرم مسابقات جهانی و دیدارهای یونس امامی، ادامه داد: در این وزن تعدادی از مدعیان اصلی همچون سیداکوف قهرمان روسی المپیک حضور نداشتند و در خصوص عملکرد یونس امامی نیز، علت شکست او را می‌توان این دانست که بر روی کشتی اول، دوم و کشتی احتمالی چهارم با حریف روس یا اسلواکی تمرکز داشت اما برای کشتی سوم با حریف گرجستانی تمرکز و برنامه نداشت.

یونس امامی در برابر حریف گرجستانی تمرکز و برنامه نداشت

مربی سازنده یونس امامی با اشاره به حضور ۳۲ نفر در وزن ۷۴ کیلوگرم، اضافه کرد: با خوردن فن ۴ امتیازی در ابتدای کشتی، روند مسابقه گویا از دست یونس درآمد و نتوانست به کشتی برگردد و وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد همیشه در مسابقات جهانی و المپیک بالاترین سطح را دارد.

قاسمی‌جو با اشاره به آمادگی بدنی بالای یونس امامی برای حضور در مسابقات جهانی، گفت: یونس امامی به خوبی آماده بود و علت باخت وی نیز افت بدنی یا موضوع دیگری نبود و صرفا به دلیل عدم تمرکز و برنامه این مسابقه را واگذار کرد‌.

وی با اشاره به قابلیت فنی بالای یونس امامی، ادامه داد: به نظر من برای حضور در مسابقات جهانی، بایستی یونس در چند تورنمنت بین‌المللی در وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی می‌گرفت، زیرا تازه به این وزن آمده و برای سال‌های آینده نیز به نظر می‌رسد بایستی با نظر کادر فنی در چند رویداد بین‌المللی در این وزن شرکت کند.

مربی سازنده یونس امامی با اشاره مسابقات المپیک توکیو، خاطرنشان کرد: ضمن احترام به پهلوان مصطفی حسین‌خانی، کشتی‌گیر خوب و بااخلاق استان تهران، به نظر بنده بهتر بود در مسابقات المپیک نیز از یونس امامی برای وزن ۷۴ کیلوگرم یا کشتی‌گیران جوان‌تر در برخی وزن‌ها استفاده می‌شد که با توجه به اهمیت رویداد، قطعا نتیجه بهتری را برای تیم ملی به همراه داشت.

قول چندین ساله مسؤولان شهریار برای استخدام یونس امامی/ خرج خانواده بر گردن یونس است

قاسمی‌جو با اشاره به قول چندین ساله مدیران شهرستان شهریار برای استخدام یونس امامی، گفت: علی‌رغم وعده‌های چندین ساله مسؤولان شهرستان شهریار برای حمایت و استخدام یونس امامی در یکی از نهادهای دولتی یا شهرداری‌ها، اما تا به امروز متاسفانه نتیجه‌ای حاصل نشده است.

وی با اشاره به شرایط خاص زندگی یونس امامی، ادامه داد: تقریبا خرج خانواده به گردن یونس است و به نظر من بایستی مسؤولان شهر با همدلی و دغدغه دست به دست دهند تا حداقل یونس را در نهادی استخدام کنند.

مربی سازنده یونس امامی ضمن گلایه از عملکرد متناقض مسؤولان شهرستانی در سال‌های اخیر، اضافه کرد: در این سال‌ها که مسؤولان می‌گفتند امکان استخدام یونس امامی از نظر قانونی وجود ندارد، بسیاری از افراد در همین شهریار در ادارات و نهادهای مختلف استخدام شدند و به نظر من استخدام وی کمترین حقی است مسؤولان می‌توانند برایش قائل شوند.

قاسمی‌جو گفت: یونس امامی برای نظام و کشور هر زمانی که لازم به کاری بوده، انجام داده، چه آنجایی که مدال گرفته و افتخارآفرینی کرده، چه آنجایی که در مسابقات ایتالیا با شکست خود از رویارویی با حریف اسرائیلی خودداری می‌کند و امروز نگاه ویژه و حمایت مسؤولان حق این فرزند کشور است.

یونس امامی از دل آسیب‌های اجتماعی قهرمان شد

وی با اشاره به وضعیت و مسیر قهرمانی یونس امامی، ادامه داد: یونس امامی از نقطه‌ای در شهریار به دوبنده تیم‌ملی و قهرمانی می‌رسد که گریبان‌گیر بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و مشکلات است و واقعا حیف است که قدمی برای این جوان برداشته نشود.

این مربی کشتی شهرستان شهریار گفت: هر زمانی که یونس امامی از مسابقات بین‌المللی با دست پر و مدال باز می‌گردد، بر خلاف سایر نقاط کشور و کاهش جمعیت کشتی‌گیران، موج جدیدی از نونهالان وارد باشگاه ما در شهریار می‌شود که اگر با حمایت و برنامه‌ریزی این قهرمانان چندین نفر شوند قطعا اثرات مثبت بسیاری برای شهریار و کاهش بزه‌های اجتماعی خواهد داشت.

قاسمی‌جو با اشاره اجحاف مدیریت هیأت کشتی استان تهران در حق کشتی شهرستان شهریار، گفت: درخواست من از مسؤولان فدراسیون کشتی و کادر فنی تیم ملی این است که ۳ کشتی‌گیری که در مسابقات جهانی موفق به کسب مدال نشدند را به حال خود رها نکنند.

انتهای پیام/ش


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا