تهران

نماینده مجلس: متقاضی راه‌اندازی کسب و کار باید به ۳۰ نهاد پاسخگو باشد/ به‌جای نوشتن قانون، باید برخی قوانین را حذف کنیم

سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تهران اظهار کرد: در طول سال‌های گذشته طوری امورات کشور پیش رفته که دولت پای خود را بر گلوی تولیدکننده گذاشته و تا حد توان فشار آورده و تولیدکننده‌ای نیز که با تمام این شرایط و سختی‌ها دوام آورده، بسیار قَدَر است.

وی افزود: مسوولان طی این سال‌ها کاری کردند تا چرخ تولید در این کشور نچرخد که واقعیت است، یعنی ما پشت میزهایمان با مسائلی درگیر بوده و از زاویه دید خودمان به موضوعات نگاه می‌کنیم اما در واقعیت اتفاق دیگری رقم می‌خورد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: خرداد ماه در جریان بازدید از شهرک صنعتی عباس‌آباد تهران با پرسنل ۲ شرکت بزرگ بدون حضور مدیران عامل و مسوولان مربوطه صحبت کردم که احدی از این پرسنل خوشحال و راضی نبودند که تا چند روز از لحاظ روحی تحت تاثیر آن نشست‌ بودم.

رفیعی گفت: ۸۰ درصد پرسنل شرکت‌های مذکور، خانم بودند که برای رسیدن ساعت ۷ تا ۷:۳۰ به محل کار در شهرک صنعتی عباس آباد، ساعت ۵ صبح راه می‌افتادند و از آن طرف نیز با اتمام کار در ساعت ۷ عصر، تا ساعت ۹ شب زمان می‌برد که به منزل برسند که اکثر آن‌ها نیز خانم سرپرست خانوار بودند.

وی ادامه داد: این پرسنل با این ساعت کاری با نهایت حقوق ۴ میلیون تومان در ماه مشغول کار بودند که نمی‌دانم اسم این وضعیت را چه بگذاریم و توقع خوشحالی از این افراد توقع بسیار بالایی است.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به قانون تسهیل کسب و کار خاطرنشان کرد: مجلس قانون تسهیل کسب و کار را برای حذف حتی‌الامکان قوانین زائد دست و پاگیر را از بروکراسی اداری کشور مطرح کرد و امروز فردی برای راه‌اندازی کسب و کار بایستی به ۳۰ دستگاه و نهاد پاسخگو باشد.

رفیعی تصریح کرد: در ابتدای آغاز این دوره مجلس به همکاران و ریاست مجلس گفتم که بایستی طوری عمل کنیم که به جای نوشتن قانون، برخی از قوانین را حذف و به روز کنیم تا به جای گرفتن دست و پا، کمک کننده باشد.

انتهای پیام/ش


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا