اجتماعی

فشار کاری چیست و چگونه می‌توان آن را مدیریت کرد؟

فشار کاری چیست و چگونه می‌توان آن را مدیریت کرد؟

به گزارش recive، گاهی اوقات، فشار کاری فقط به این معنا نیست که شما بیش از حد کار کنید و دیرتر از ساعات کاری معین، محل کار را ترک کنید. این موضوع می‌تواند مربوط به انجام وظایفی باشد که فراتر از مهارت فعلی شما هستند. فشار کاری وضعیتی است که مسئولیت‌های یک شغل، بیشتر از زمان یا توانایی و مهارت شخص باشد. از این رو، شما باید فراتر از حد توان و ظرفیت خود عمل کنید تا نتایج رضایت‌بخشی را ارائه دهید.

در محیط کار امروز که مبتنی بر فناوری است، این تمایل وجود دارد که شما وظایف بیشتری را در برنامه خود بگنجانید تا بازدهی بیشتری داشته باشید. انجام کارهای متعدد به‌نوعی تقویت‌کننده اعتماد به نفس است، اما متأسفانه شما با بر عهده گرفتن آنچه که فراتر از توان شما در یک بازه زمانی مشخص است، خود را در معرض تنش و استرس قرار می‌دهید.

چگونه می‌توان با فشار کاری مقابله کرد؟

مرز باریکی بین فشار کاری و بهره‌وری وجود دارد. اگر نسبت به وظایف خود راضی باشید، سازنده و کارآمد نخواهید بود و اگر بیش از حد فعال باشید، درگیر اضافه‌کاری خواهید شد. با به‌کارگیری این روش‌ها می‌توانید یک حالت تعادل ایجاد کنید.

۱. از انجام کارهای غیر ضروری خودداری کنید

مادامی که سعی می‌کنید هرکاری را برای جلب توجه انجام دهید، به احتمال زیاد درگیر اضافه‌کاری خواهید شد. همیشه کارهای متعددی برای انجام دادن وجود دارد؛ نکته کلیدی این است که درک کنید در هر مقطع زمانی، اولویت با مهم‌ترین کار است که آن را به انجام برسانید.

۲. استراحت کنید

عادت استراحت کردن بین کار را برای تجدید قوا جهت انجام کارهای پیش رو در خود تقویت کنید. این طبیعی است که پس از ساعات طولانی کار، دچار خستگی شوید. تا زمانی که به بدن خود استراحت لازم را ندهید، آسیب بیشتری به خودتان وارد خواهید کرد. مغز شما بعد از یک استراحت مفید، بهتر کار می‌کند.

۳. وظایف را محول کنید

واگذار کردن کارها روش خوبی برای بهره‌وری است بدون اینکه خودتان همه کارها را انجام دهید. اگر افرادی را در اطراف خود دارید که می‌توانند در انجام امور به شما کمک کنند، وظایفی را به آنها محول کنید. به این ترتیب، می‌توانید وظایف خود را بدون فشار زیاد انجام دهید.

شاید نگران این باشید که دیگران به خوبی شما کار را انجام ندهند؛ توصیه می‌شود با اختصاص دادن کارهای ساده‌تر این روند را آغاز کنید.

۴. نه گفتن را یاد بگیرید

وقتی کار زیادی روی دستتان است، هرگونه درخواستی را برای انجام کار جدید، مؤدبانه رد کنید.

نه گفتن به کارفرما سخت است اما تلاش کنید به آنها بفهمانید که شما در حال حاضر کارهای زیادی انجام می‌دهید، بنابراین افزودن حجم کار بیشتر، کارایی شما را کاهش می‌دهد و این به ضرر سازمان است.

منبع: MakeUseOf / مترجم: الهه جعفرزاده

۲۳۵۲۳۵

مجله خبری recive.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا