کرمان

اصلاح 89 نقطه پرحادثه در محورهای کرمان/بم پرتلفات‌ترین محور بزرگراهی استان است

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، سیدعلی حاج‌سیدعلیخانی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: در کرمان از سال گذشته تاکنون حدود 37 میلیون تن بار از مبدا استان حمل شده است که از نظر تناژ بار در جایگاه سوم کشور قرار می‌گیریم، این در حالی‌ست که در سال 98 رتبه استان کرمان پنجم بود که با تلاش انجام شده و قانونمندکردن حمل بار به جایگاه سوم کشور ارتقا پیدا کردیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان عنوان کرد: در استان کرمان حدود 13 هزار دستگاه کامیون با عمر متوسط حدود 14 سال در حال فعالیت هستند و حدود 18 هزار  نفر راننده  حرفه‌ای نیز در حوزه حمل و نقل کالا مشغول به کارند.

وی افزود: در زمینه حمل مسافر در استان کرمان 7 پایانه مسافربری وجود دارد که از سال گذشته تاکنون 2/5 میلیون نفر مسافر از مبدا استان کرمان جابه‌جا شده‌اند که از این حیث در کشور رتبه پنجم را کسب کرده‌ایم.

حاج سیدعلیخانی با اشاره به اینکه بیشترین تعداد سواری کرایه در کشور بعد از مازندران با حدود 2200 دستگاه در استان کرمان است، بیان کرد: در سطح شمال استان تعداد 3800 خودروی حمل مسافر شامل اتوبوس، مینی‌بوس و سواری کرایه بین‌شهری با حدود 5 هزار نفر راننده در این بخش مشغول به کار هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان ابراز داشت: در استان کرمان 13 هزار و 700 کیلومتر راه آسفالته وجود دارد که از نظر طول دومین شبکه کشور محسوب می‌شویم و همچنین بیشترین طول بزرگراه‌های کشور با یک‌هزار و 970 کیلومتر بعد از اصفهان در استان کرمان قرار دارد.

وی گفت: در حوزه ایمن‌سازی طی یک‌سال گذشته میزان 6 هزار کیلومتر خط‌کشی، اجرای سه کیلومتر بلوک جداکننده یا نیوجرسی، نصب 8 هزار و 500 عدد تابلو نگهداری، 120 کیلومتر روشنایی جاده‌ای و ایمن‌سازی 12 تقاطع و مهمتر از همه اصلاح 89 نقطه پرحادثه انجام شد که بیشترین تعداد در کشور به حساب می‌آید.

حاج سیدعلیخانی اظهار داشت: براساس بررسی‌های کارشناسی انجام شده حدود 57 درصد از تصادفات در جاده‌های استان کرمان ناشی از واژگونی آن هم به علت خستگی و خواب آلودگی است.

وی بیان داشت: در حال حاضر 47 مجتمع خدماتی – رفاهی تحت نظارت اداره کل در حال بهره‌برداری است و 22 مجتمع دیگر هم در حال ساخت هستند و‌ طی سال گذشته تاکنون راه‌های دسترسی 7 مجتمع با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد تومان احداث شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان ادامه داد: در حال حاضر در حوزه راه‌های روستایی، 125 پروژه احداثی به طول حدود 720 کیلومتر و اعتبار 630 میلیارد تومان در حال اجرا است که با تکمیل آنها حدود 4 هزار و 800 خانوار از نعمت راه برخوردار می‌شوند.

حاج سیدعلیخانی ادامه داد: تاکنون 30 کیلومتر از راه‌های روستایی روکش آسفالت شده‌اند و زیرسازی 28 کیلومتر نیز به اتمام رسیده و آسفالت شده و به بهره‌برداری رسیده‌اند.

وی تصریح کرد:  تا سال 97 فقط 23 دوربین ثبت تخلف در استان داشتیم و با اقداماتی که طی سه سال گذشته انجام شده در حال حاضر 149 سامانه ثبت تخلف در سطح جاده‌های شمال استان نصب شده که با جنوب استان جمعا 176 دوربین می‌شود که جزء سه استان اول کشور قرار می‌‌گیریم.

حاج سیدعلیخانی تاکید کرد: 27 دوربین نظارت تصویری هم در سطح جاده‌های استان نصب شده که 5 دستگاه آن در یک‌سال اخیر نصب شده است و  این دوربین‌ها به‌صورت 24 ساعته از محورهای مهم و گردنه‌های استان فیلم برداری می‌کنند.

وی ابراز کرد: در استان کرمان 25 گردنه برفگیر وجود دارد که حدود 400 کیلومتر از جاده‌های استان را تحت تاثیر ریزش برف قرار می‌دهند و  در حال حاضر 41 راهدارخانه مرکزی و جاده‌ای و سیار با تعداد 286 دستگاه راهداری و 400 نفر نیروی راهدار تجهیز شده‌اند.

حاج سیدعلیخانی تصریح کرد: بم پرتلفات‌ترین محور بزرگراهی استان کرمان است که این میزان بالای حوادث بیشتر به‌دلیل قاچاق سوخت و تردد خودروهای حامل اتباع خارجی است دومین محور، محور بردسیر – سیرجان و ‌محور سوم محور هفت‌باغ است.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ب


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا