بهرهبرداری از بخش جراحی زنان بیمارستان تأمین اجتماعی همدان
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، ظهر امروز آیین بزرگداشت روز پرستار و بهرهبرداری از بخش جراحی عمومی بیمارستان تامین اجتماعی همدان برگزار شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان در این مراسم با گرامیداشت میلاد پرستار دشت کربلا و تقدیر از زحمات کادر درمان به ویژه در دوران سخت کرونایی، اظهار کرد: رفتار حضرت زینب(س) در حادثه ماندگار عاشورا باید برای همه ما به عنوان درس و الگویی همیشگی در طول زندگی باشد و همه انسانها به ویژه پرستاران علاوه بر بعد پرستار بودن حضرت زینب(س) باید به دیگر ابعاد شخصیتی وی نیز توجه کنند.
مهدی بابالحوائجی با بیان اینکه با وجود شهادت قوم و قبیله حضرت زینب (س) در دشت کربلا با قدرت و توکل به خدا ایستاد و آن صحنه را چیزی جز زیبایی توصیف نکرد افزود: پرستاران نیز علاوه بر صفات پسندیدهای همچون رافت، مهربانی و آفریدن زیباییها که از ان برخوردارند باید همانند حضرت زینب (س) از درونه قوی و مستحکمی برخوردار هستند.
وی با اشاره به اینکه کرونا با تمام مشکلاتی که برای انسان فراهم کرد، اما جامعه را با پرستاران به عنوان ایثارگرانی که تاکنون گمنام بودند بیشتر آشنا ساخت تصریح کرد: شاید هرگز تا این اندازه متوجه حضور و اثرگذاری این قشر در جامعه نبودیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با اشاره به اینکه نقش پرستاران در بازگشتن بسیاری از انسانها به زندگی به عنوان یک نعمت الهی بیبدیل است ادامه داد: برای عملکرد پرستاران نمیتوان معیار مادی ترسیم کرد، چراکه بر اساس آموزههای دینی ما تلاش برای زنده کردن یک فرد به مثابه تلاش برای زنده کردن یک جامعه است به طوری که نزدیکترین راه ورود بهشت در اختیار پرستاران است.
وی با تأکید بر اینکه پیچیدهترین جراحیهای مغز و اعصاب و پیوند قلب تنها بخش اندکی از علم خداوند است خاطرنشان کرد: سایر مشاغل یک حرفه به حساب میآید اما مجموعه فعالیتهای کادر بهداشت و درمان برگرفته از علم خداوندی است.
بابالحوائجی با بیان اینکه صفات جمالیه و جلالیه خدا که روحبخشی بوده نیز در اختیار پزشکان است گفت: نباید معادلی مادی برای قشر زحمت کش کادر درمان و سلامت تعریف کرد چراکه هیچگونه وزن و مزدی برای کار پرستاران نیست.
بخش جراحی عمومی زنان با ۲ میلیارد تومان اعتبار گشایش یافت
مدیر درمان تامین اجتماعی همدان نیز در این مراسم اظهار کرد: بخش جراحی عمومی زنان این بیمارستان با ۷۰۰ متر زیر بنا و ظرفیت ۲۴ تخت با اعتبار ۲ میلیارد تومان راه اندازی شده است و دارای بخش «وی.آی.پی.۳» با تجهیزات پزشکی به روز و مدرن است که از امروز بیمار میپذیرد.
حسن عروتی موفق با تأکید بر اینکه پرستار حاوی کلمات پرمعنا و معنوی از جمله ایثار، عطوفت، مهربانی، صبر، تلاش شبانه روزی و سختکوشی است افزود: در طی ۴۲ سال گذشته از جمله جنگ تحمیلی و شیوع ویروس کرونا، مجموعه کادر درمان و سلامت همراه سربلند بوده است.
وی تصریح کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا تا کنون ۱۲ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان تامین اجتماعی همدان و غرضی ملایر بستری و ۶۵۰ تن از همکاران ما در این بیمارستان ها به این ویروس مبتلا و از چرخه خدمت رسانی خارج شدند.
انتهای پیام/۸۹۰۴۰/