شرایط واکسیناسیون سیار در مناطق حاشیهنشین و روستاها فراهم شود
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، اسماعیل زارعیکوشا بعد از ظهر امروز در جلسه استانی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای کردستان اظهار کرد: تشکلهای مردمی و نهادهایی مانند بسیج از سرمایههای اجتماعی هستند که میتوانند در روشنگری و آگاهسازی مردم نسبت به مزایای واکسیناسیون علیه کرونا، نقش موثری داشته باشند.
وی از استاندار قبلی کردستان برای مدیریت مطلوب ستاد کرونا در کردستان تقدیر کرد و گفت: استان در ارزیابیهای ستاد ملی مقابله با کرونا همواره جایگاه مطلوبی داشته است اما بالا بودن تعداد افراد واکسن نزده از متوسط کشوری، بر روی خدمات انجام گرفته تاثیر منفی خواهد داشت.
زارعی.کوشا اضافه کرد: مراکز تجمیعی واکسیناسیون علیه کرونا در استان تا پایان واکسیناسیون کامل باید در اختیار دانشگاه علوم پزشکی باشد.
وی بر فراهمسازی شرایط واکسیناسیون سیار بهویژه برای مناطق حاشیهنشین و روستاها تاکید کرد و گفت: هرجا که مقاومتی علیه واکسیناسیون شکل گرفته نیازمند فرهنگسازی و روشنگری است.
وی خاطرنشان کرد: از آنجا که تامین سلامت آحاد مردم از سیاستهای کلی دولت است، ایجاد مقاومت اجتماعی و ترویج واکسنهراسی از هیچکس قابل قبول نیست.
زارعیکوشا از روحانیون و مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خواست تا نسبت به اصلاح ذهنیتهای منفی علیه واکسیناسیون با بهرهگیری از ظرفیت ائمه جمعه و جماعت اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: دشمنی با علم، به منزله دشمنی با خورشید است و در این زمینه آسیب آن به کل جامعه برمیگردد.
استاندار کردستان لزوم مشارکت فعالانه دستگاههای فرهنگی و رسانههای استان برای اقناع مردم را ضروری خواند و گفت: برای رفع شبهات و روشنگری در این زمینه تمرکز اصلی بر روی مناطقی باشد که آمار واکسیناسیون در آن پایین است و در صورت لزوم حتما کاگروه ویژه ای برای آن تشکیل شود.
استاندار کردستان احصا مشکلات سامانه امید و بررسی و رفع آن و نیز تشدید نظارت بر ورود مسافران از مرز باشماق را مورد تاکید قرار دارد و افزود: در ارتباط با سویه جدید ویروس کرونا، بدون بر هم زدن امینت روانی و آرامش جامعه باید مراقبتهای لازم انجام شود.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱