کردستان

ضرورت مسئله محوری پژوهش‌ها در حوزه زنان و خانواده/ احصاء مسائل حوزه بانوان در کردستان

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش از ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی بسیج جامعه زنان استان با موضوع زن و تفکر بسیجی از نگاه حضرت امام (ره) بر تحقیق و پژوهش در حوزه بانوان استان تاکید و اظهار کرد: پژوهش در حوزه زنان باید مسئله محور، به روز و در موضوعات کف جامعه باشد.

وی اضافه کرد: شناسایی مسائل حوزه بانوان استان در قالب طرح‌های پژوهشی که از شرط کف جامعه بودن برخوردار باشند، از طرف دفتر تامین هزینه و پشتیبانی می‌شود.

حجت‌الاسلام پورذهبی با تاکید براینکه نباید مقالات دانشگاهی به ارتقای علمی محدود شود، عنوان کرد: از آنجا که تفکر بسیجی نگاهی فراگیر دارد، باید پژوهش‌هایی منطبق با نیاز جامعه انجام شود و به معضلات اساسی حوزه خانواده از جمله طلاق که از مسائل اساسی است پرداخته شود.

وی با اشاره به اینکه اکثر طلاق‌ها مربوط به دهه ۷۰ و به دلیل بی‌سرپرستی یا بدسرپرستی زنان است که علل مشکلات زنان باید ریشه‌یابی و بررسی شود، گفت: باید با مسئله محوری و بررسی ابعاد مختلف مشکلات جامعه زنان حل شود که امیدواریم ظرف یک ماه آینده مسائل زنان استان احصا و راهکارهای اولیه آن نیز اندیشیده شود.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان مقوله اخلاق، معنویات، خودسازی و تهذیب در خانواده را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: الگوسازی از زنان در جامعه ضروری است.

پورذهبی با اشاره به اینکه بخش مهمی از فروپاشی جامعه به دلیل حفظ خانواده است اظهار کرد: از آنجا که علل بسیاری از فروپاشی خانواده‌ها مربوط به مسائل اخلاقی ( ریا، دروغ،) است در این راستا بعد اخلاقی و معنویت در خانواده‌ها باید تقویت شود.

وی آشنا کردن خانواده‌ها با مسائل اعتقادی را ضروری دانست و گفت: امروز خانواده در زمینه مسال معرفتی با مشکلات جدی مواجه هستند.

امروز جامعه نیازمند نقش آفرینی زنان است

مسوول بسیج جامعه زنان سپاه بیت‌المقدس استان کردستان نیز در این جلسه، بسیج را از اندیشه‌های پاک امام راحل (ره) و از مهم‌ترین برکات و از دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و افزود: اگر تفکرات بسیجی در جامعه حاکم باشد چشم کوردلان و دشمنان از آن دور خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه همزمان با تشکیل بسیج در کشور، بسیج جامعه زنان نیز تاسیس شد اظهار کرد: بسیج جامعه زنان موتور حرکت‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه است.

به گفته سرکانی، بسیج جامعه زنان گسترده ترین نهاد مردمی است که در عرصه های مختلف اجتماعی، علمی، فرهنگی در راستای تحقق بخشیدن منویات امام راحل (ره) حرکت می‌کند و امروز جامعه در عرصه‌های مختلف نیازمند حضور، مشارکت و نقش‌آفرینی زنان است.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر حضور بانوان در عرصه‌های مختلف جامعه افزود: بانوان جامعه ما در تمام دوران انقلاب با حضور در عرصه‌های مختلف جامعه درس ایثار، ازخودگذشتگی و شهامت را به همگان نشان دادند.

سرکانی با اشاره به اینکه زنان در گام اول انقلاب در راستای حراست از انقلاب پیشگام بودند تاکید کرد: در گام دوم انقلاب نیز با بهره‌گیری از تفکرات بسیجی و تبعیت از منویات مقام معظم رهبری در جهت نقش تمدن‌ساز خود گام برمی‌دارند.

به گفته وی، در استان کردستان نیز ۱۳۰ هزار نفر از خواهران عضو بسیج هستند.

مطالبه‌گری نیازهای بانوان از مسوولان ضروری است

عضو هیات اندیشه‌ورز جامعه زنان استان کردستان هم مطالبه‌گری نیازهای بانوان از مسوولان را ضروری برشمرد.

شمسی کاظمی با اشاره به مطالبات برحق بانوان در جامعه بر اصلاح فرهنگ جامعه در حوزه زنان تاکید کرد.

وی آسیب‌شناسی چالش‌ها و رفع موانع پیش روی زنان در جامعه را ضروری برشمرد و افزود: در جامعه اسلامی زنان در عرصه‌های مختلف حضور پررنگی دارند و زنان جامعه ما در تمام ادوار انقلاب تاریخ‌ساز بوده‌اند.

به گفته کاظمی، در اندیشه امام راحل(ره) زن عدالتخواه است و مطابق فطرت در مسیر رشد و تعالی در حرکت است.

خانواده محوری باید در اولویت برنامه زنان قرار گیرد

ذوالفقاری مسوول کارگروه زنان کردستان نیز در این نشست گفت: فرزندآوری و خانواده محوری باید در اولویت فعالیت‌های بسیج جامعه زنان قرار گیرد.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای افزایش جمعیت، اظهار کرد: بمنظور تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری خانواده محوری و تحکیم بنیان خانواده باید مورد توجه قرار گیرد.

ذولفقاری مشارکت و نقش آفرینی زنان در جامعه را حق زنان دانست و افزود: حضور زنان در جامعه باید به گونه‌ای باشد که آسیبی به کانون خانواده وارد نشود.

وی یادآور شد: اشتغال و معیشت جوانان در راستای دستیابی به نشاط درونی در خانواده و زن ضروری است.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا