گیلان

دستورالعمل مسکن حمایتی خبرنگاران ابلاغ نشده است

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، امروز جلسه بررسی مشکلات خبرنگاران و رسانه‌های استان گیلان با حضور رئیس مجمع نمایندگان گیلان، مدیر کل ارشاد، تعدادی از اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور، رییس سازمان بسیج رسانه و جمعی از مدیران فعال پایگاه‌های خبری، روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های استان گیلان در محل کانون فعالیتهای فرهنگی (حسینیه شاهد) بنیاد شهید برگزار شد. 

رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور در این جلسه با بیان اینکه ارتباط خوبی بین خانه مطبوعات کشور و رئیس مجمع نمایندگان گیلان برای پیگیری امور مربوط به رسانه‌ها وجود دارد، اظهار کرد: خانه مطبوعات و رسانه‌های استان گیلان جزء خانه‌های برتر کشور است و تلاش‌های آنان برای خبرنگاران استان ستودنی است. 

ساسان شیخی با بیان اینکه ارتباط خوبی میان خانه مطبوعات و صندوق اعتباری هنر ایجاد شده است، افزود: آن دسته از خبرنگارانی که هنوز بیمه نشده‌اند درخواست خود را از طریق سامانه جامع رسانه‌ها ثبت کنند. 

وی با بیان اینکه هنوز دستورالعمل مسکن حمایتی خبرنگاران ابلاغ نشده، گفت: منتظر ابلاغ این موضوع هستیم و پس از دریافت ابلاغ، اطلاع‌رسانی لازم به استان‌ها صورت خواهد گرفت. 

رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور با تاکید بر لزوم توازن در حمایت یارانه‌ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از رسانه‌ها منطبق بر رتبه‌بندی و سطح کیفی بیان کرد: نباید شاهد اختلاف سطح حمایت یارانه‌ای میان رسانه‌های شمالی با جنوب کشور باشیم. 

شیخی با تاکید بر ضرورت انتقال آگهی‌های دولتی به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان تصریح کرد: در شرایط فعلی تنها مدیریت ۳۰ درصد آگهی‌ها برعهده اداره کل فرهنگ و ارشاد است و ضرروت دارد مدیریت کامل توزیع آگهی‌ها در اختیار این اداره کل قرار بگیرد. 

وی همچنین از آمادگی خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور برای معرفی ۵۰ نفر از اعضای خانه مطبوعات استان گیلان به یکی از بانک‌ها برای دریافت وام قرض الحسنه با سود چهار درصد خبر داد. 

اهالی رسانه با مشکلات زیادی رو به رو هستند
رئیس مجمع نمایندگان گیلان نیز در این نشست با شنیدن مشکلات و موانع پیش روی اصحاب رسانه استان گیلان خواستار برگزاری مستمر چنین جلساتی با خبرنگاران و اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های گیلان به عنوان نماینده اصحاب رسانه شد و اظهار کرد: مطالبات مطرح شده در این جلسه در تهران و از طریق وزارت ارشاد و معاونت مطبوعاتی پیگیری می‌شود. 

حجت الاسلام‌والمسلمین محمد صفری با اشاره به نشست دو هفته پیش با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در این شنست مواردی در خصوص بیمه خبرنگاران و همچنین وضعیت ادارات ارشاد شهرستان‌ها مطرح شد و قرار شد که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارشی از وضعیت موجود تهیه کند. 

نماینده رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خبرنگاران به نوعی سنگرسازان بی‌سنگر هستند، افزود: اهالی رسانه مشکلات مردم را پیگیری می‌کنند اما خودشان با مشکلات زیادی رو به رو هستند. 

وی با بیان اینکه متاسفانه کشور ما در حوزه اجرایی، پارلمان محور شده، گفت: وظایف نمایندگان و مدیران دستگاه‌های اجرایی مشخص است اما امروزه امور اجرایی را از نمایندگان مطالبه می‌کنند. 

خبرنگاران چشم بینای جامعه هستند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه در مفاهیم قرآنی نیز بر اهمیت خبر تاکید شده، اظهار کرد: خبرنگاران چشم بینای جامعه هستند و در دوره کنونی کار مطبوعات و رسانه ها، به نوعی ایثار است. 

فیروز فاضلی با تاکید بر حمایت از رسانه‌ها گفت: حمایت از مطبوعات و رسانه ها، به پویایی اندیشه کمک می‌کند، پویایی جامعه به این است که لحظه به لحظه نقد صورت بگیرد و یک هنرمند و اهل قلم برای ما آینده را ترسیم می‌کند.

باور ما در خانه مطبوعات نگاه مدیریت بر رسانه بوده نه مدیریت در رسانه
مدیر هیئت مدیره خانه مطبوعات گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه اصحاب رسانه استان گیلان جزو متین‌ترین فعالان حوزه فرهنگ هستند، اظهار کرد: در باب اهمیت نقش آفرینی این عزیزان باید به پوشش جهادگونه و با بصیرت آنان در آغازین روزهای شیوع کرونا در استانی که به واسطه فقدان حداقل‌های زیرساختی بهداشت و درمان هم در حوزه انسانی و هم در حوزه سخت افزاری با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کردند اشاره کرد. 

ابراهیم افشاری با بیان اینکه اصحاب رسانه گیلان علیرغم همه بی‌مهری‌های سهوی یا عمدی، همواره برای اعتلای حوزه‌های مختلف استانی در کنار مسؤولین بوده و در عین حال مطالبه حقوق مردم در حوزه‌های مختلف را سرلوحه فعالیت رسانه‌ای خود قرار داده اند، گفت: همگان واقفند که در عصر امروز به واسطه دستیابی سهل الوصول به ابزار ارتباطی، شاهد جایگزینی روایتگری به جای خبرنگاری هستیم و در چنین فضای همه‌گیری، قطعا رسانه‌هایی موفق ترند که بتوانند با راهبرد مسئله محوری بجای جامع محوری فضای تعاملی با مخاطب را فراهم کنند. 

وی با بیان اینکه در دوران کنونی، سواد رسانه از نان شب واجب‌تر بوده و شاهد حکمرانی رسانه‌ای هستیم، افزود: اولویت همکاران بنده در راستای به خدمت گرفتن حکمرانی رسانه‌ای برای حل مشکلات و گشودن دریچه روشن برای شناخت اولویت‌های نزدیک به سفره مردم نزد مسؤولان است و این همان نقش بی‌بدیل هدایت‌گری رسانه‌ها در زمانه عدالت خواهی و مطالبه‌گری است. 

به گفته مدیر هیئت مدیره خانه مطبوعات گیلان، قطعاً بیان مشکلات و چالش‌های این قشر نجیب در یک سخنرانی محفلی و چند دقیقه‌ای نمی‌گنجد و حتما پیوست موارد مورد انتظار خانه مطبوعات گیلان از مسؤولان به پیوست این نشست تقدیم می‌شود. 

افشاری با بیان اینکه باور ما در خانه مطبوعات نگاه مدیریت بر رسانه بوده نه مدیریت در رسانه بیان کرد: رسیدن به این مقوله مهم مستلزم درک دوجانبه دستگاه‌های بالادستی نسبت به اهمیت حکمرانی رسانه‌ای است.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

 


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا