یزد

اصلاح قانون کار باید برای بهبود روابط کارگر و کارفرما باشد

به گزارش خبرنگار فارس در یزد، محمدرضا فلاحتی پیش از ظهر امروز در گردهمایی کارگران یزدی به مناسبت سالروز تصویب قانون کار اظهار داشت: قانون کار، یک قانون حمایتی از کارگر است و هر قانونی هم وحی منزل نیست و دارای نواقصی است اما نگاه به اصلاح باید برای بهتر شدن و روان سازی جریان روابط کارگر و کارفرما باشد.

وی با بیان اینکه اصلاح باید با همفکری و هم افزایی برای بهبود شرایط تولید و هدایت سرمایه به سمت اشتغال مولد باشد افزود: قشر زحمتکش کارگر از ابتدای انقلاب دین خود را همه جوره ادا کرده و  در ابتدای انقلاب کارگران با حضور در تظاهرات ها و اعتصابات باعث شدند نظام شاهنشاهی فلج شده و آرمان های انقلاب و امام محقق شود.

فلاحتی با بیان اینکه در دفاع مقدس کارگران با حضور در جبهه های حق علیه باطل و حتی با پشتیبانی هایی که از جبهه ها کردند در موفقیت نظام نقش اساسی ایفا کردند خاطرنشان کرد: اگر حضور و پشتیبانی کارگران و کارگاه های تولیدی در زمان جنگ اتفاق نمی افتد، چه بسا اهداف نظام محقق نمی شد.

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بعد از دوران دفاع مقدس و در ادوار مختلف کارگران پای ثابت آرمان های انقلاب و نظام بوده و تلاش کرده و مایه گذاشته اند و اینجاست که وظیفه مسئولین خیلی سنگین تر می شود.

فلاحتی با اشاره به اینکه امروز ۲۹ آبان روز تصویب قانون کار است تصریح کرد: قانون کار بعد از قانون اساسی یک قانون مادر هست و قانون اساسی دوم کشورها تلقی می شود. تفاوت قانون کار با قانون اساسی این است که در قانون اساسی کلیات مطرح شده است ولی در قانون کار به جزئیاتی مانند حقوق و مزایا و… توجه شده است.

وی با بیان اینکه در قانون کار حمایت از طرف ضعیف، فردی که کمتر قدرت دفاع از خود و حقوق اش را دارد دیده شده است افزود: برگزاری این اجتماعات و مراسم ها برای حمایت از اجرای صحیح و دقیق و استمرار قانون است.

فلاحتی خاطرنشان کرد: اجرای صحیح قانون در مراجع حل اختلاف و حضور نمایندگان کارگر که مسلط بر قانون کار باشد تا بتواند از حقوق کارگران دفاع کند از خواسته های کارگران هست. اینجاست که وظایف ما برای اجرای دقیق و صحیح قانون سنگین تر می شود.

این مقام مسئول استانی تاکید کرد: قانون کار، یک قانون حمایتی از کارگر است. هر قانونی هم وحی منزل نیست و دارای نواقصی است اما نگاه به اصلاح باید برای بهتر شدن و روان سازی جریان روابط کارگر و کارفرما باشد. اصلاح باید با همفکری و هم افزایی برای بهبود شرایط تولید و هدایت سرمایه به سمت اشتغال مولد باشد.

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در پایان صحبت های خود گفت: برجسته ترین بخش قانون کار، حاوی اقتصاد مولد و اشتغال مولد است.کارگران در بخش تولید به این قسمت کمک می کنند. آنچه که وظیفه این اداره در حوزه اجرای قانون و دفاع از حقوق کارگران زحمتکش است ما دریغ نمی کنیم. آنچه از مکتب بنیانگذار انقلاب و رهبری عظیم الشأن یادگرفته ایم این است که قانون خط قرمز همه هست. در اجرای قانون آنچه به ما مربوط می شود به جد دنبال می کنیم.

علیمحمد دهقانی؛ دبیر اجرایی خانه کارگر هم در این ایین اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب جامعه کارگری در انتظار تصویب قانونی که در شان آن ها باشد بود که پس از ۱۳ سال انتظار در سال ۶۹ قانونی تصویب شد که چندین نوبت رفت و آمد در شورای نگهبان، دستور تاسیس مجمع تشخیص مصلحت نظام آمد برای تصویب این قانون و هر سال جامعه کارگری مراسمی برگزار و این روز را گرامی داشت.

وی با بیان اینکه قانون کار نشات گرفته از قانون اساسی و مطابق با استانداردهای بین الملل است ادامه داد: متاسفانه مسئولین ناکارآمد که نتوانستند اشتغالزایی و اقتصاد را محقق کنند، نابلدی و ناکارآمدی خود را به گردن قانون کار انداختند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اضافه کرد: بارها دیدیم کسانی که مورد حمایت صاحبان قدرت و ثروت هستند حرف از اصلاح قانون کار می زنند اما هدفشان تخریب است نه اصلاح و به دنبال ایجاد محدودیت در بخش حمایت های قانون کار هستند.

وی تاکید کرد: قانون کار باید مورد حمایت و صیانت باشد از این رو تقاضا داریم رئیس مجمع نمایندگان یزد که از امضا کنندگان هستند امضای خود را پس بگیرند و این طرح را متوقف کنند.

انتهای پیام/ص


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا