اصلاح قانون لازمه بهبود کارایی شورای شهر است
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علی رحیمیفر امشب در دیدار اعضای انجمن فرهنگی ثارالله با برخی از اعضای شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه مشکلاتی که امروز وجود دارد، به خلاهای قانونی بازمیگردد اظهار کرد: یکی از مشکلات امروز نبود یکپارچگی در مدیریت شهر و چند مدیریتی برای اداره شهر است.
وی با بیان اینکه امروز ساخت و سازها، میل سازندهها به صورت عمودی است افزود: یکی از دلایل این مسأله هم گران بودن قیمت زمین در همدان و بسته نگاه داشتن آن است.
این عضو شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به اینکه برخی از قوانین باید اصلاح شوند تا شورای شهر بتواند در حوزههای مختلف به خوبی عمل کند تصریح کرد: مطالبه تسریع در صدور پروانه ساختمانی در مجراهای خود باید دنبال شود.
وی درباره انتخاب شهردار و سرپرست شهرداری ادامه داد: اجماعی در شورا برای خروج آقای صوفی نبود و حدود هفت نفر از اعضا اعتقاد به خروج ایشان داشتند اما بنده معتقد بودم که آقای صوفی ادامه دهد و ما تنها یک تغییر در حوزه مدیریت شهری داشته باشیم.
رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر همدان درباره شهردار سابق خاطرنشان کرد: عباس صوفی زحمات زیادی برای شهر کشید و در دوره پنجم شورای شهر نیز اقدامات مناسبی در حوزه توجه به مناطق محروم به ویژه در حوزه معابر صورت گرفت.
اکبر کاووسیامید با بیان اینکه در انتخاب شهردار دوره ششم، از ۲۶۰ خبره و نخبه، استفاده شد و فرایندی پنج گانه صورت گرفت گفت: از ۱۸ برنامه خوبی که کاندیداهای شهرداری ارایه دادند برای تدوین برنامه مطلوبی در سه و نیم سال پیش رو استفاده میکنیم و ۶ ماه فرصت برای اتمام پروژه نیمهکاره خواهیم گذاشت.
رئیس کمیسیون فنی، عمرانی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر همدان نیز اظهار کرد: طرح جامع طبق قانون باید در شورا به تصویب برسد اما در دوره قبل استانداری و راه و شهرسازی قانون را نادیده گرفتند.
مهدی حیدری با اشاره به اینکه یکی از اساسیترین مسایل موجود فرهنگی است افزود: در حوزه فرهنگی باید شهرداری را از سوی تصدیگری به میدان داری سوق دهیم و فرهنگسراها را به مردم واگذار کنیم.
وی با بیان اینکه سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شهرداری به فوتبال بیشتر توجه میکند تصریح کرد: تیمداری در این سطح توان ما را میگیرد و اجازه پرداختن به سایر مسائل را نمیدهد.
رئیس کمیسیون فنی، عمرانی و حمل و نقل شورای شهر همدان با بیان اینکه در همدان شاهد لیبرالیسم شهری بودیم به طوری که منافع ارجحیت داشت، نه ارزشها خاطرنشان کرد: به عنوان مثال برج زاگرس بدون در نظر گرفتن ارزشها و در بستر رودخانه و تنها بر اساس منافع احداث شده است.
وی تأکید کرد: ما در حوزه فرهنگی و کاری با دوگانههایی مواجه هستیم که باید آنها را حل کنیم.
انتهای پیام/۸۹۰۴۰/