کارنامهی یکی از شاخصترین چهرههای علمی تاریخنگاری معاصر بررسی میشود

کارنامهی یکی از شاخصترین چهرههای علمی تاریخنگاری معاصر بررسی میشود
به گزارش خبرگزاری recive، نشست «بررسی تاریخنگاری دکتر سهراب یزدانی» شنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۱۷ به همت گروه تاریخ و باستانشناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن حافظ این مجموعه برگزار میشود.
در این نشست محمدعلی اکبری، استاد تاریخ دانشگاه شهید بهشتی، داریوش رحمانیان، استاد تاریخ دانشگاه تهران، سیمین فصیحی، استاد تاریخ دانشگاه الزهرا و حجت فلاح توتکار، استاد دانشگاه قزوین سخنرانی خواهند کرد. دبیری این برنامه را محمد بیطرفان، استاد تاریخ دانشگاه خوارزمی به عهده دارد.
سهراب یزدانی در سال ۱۳۲۸ در بندر انزلی متولد شد. او در سال ۱۳۵۰ در رشتهی علوم سیاسی از دانشگاه ملی ایران (شهید بهشتی) فارغالتحصیل شد و برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت. یزدانی در سال ۱۳۵۶ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته تاریخ اروپا دریافت کرد. او پنج سال بعد یعنی در سال ۱۳۶۱ در رشتهی جامعهشناسی سیاسیاز دانشگاه کیل انگلستان مدرک دکتری گرفت. یزدانی استاد بازنشستهی دانشگاه تربیت معلم (خوارزمی کنونی) و یکی از شاخصترین چهرههای علمی تاریخنگاری معاصر ایران بهویژه عصر مشروطیت است.
در کارنامهی یزدانی آثاری چون: «کسروی و تاریخ مشروطه ایران»، «صور اسرافیل: نامه آزادی»، «مجاهدان مشروطه»، «اجتماعیون عامیون»، «کودتاهای ایران» و «روستاییان و مشروطیت ایران» و جدیدترین کتابش «ترورهای سیاسی در ایران (۱۲۸۶-۱۲۹۶ شمسی)» به چشم میخورد که در هر کدام به بررسی مسائل تاریخی ایران با تکیه بر اسناد و مدارک به جامانده پرداخته است.
۲۵۹۵۷