سیاسی

نامه مهم سلیمی‌نمین به شورای نگهبان درباره یک منتخب مجلس/ ماجرا چیست؟

نامه مهم سلیمی‌نمین به شورای نگهبان درباره یک منتخب مجلس/ ماجرا چیست؟

به گزارش خبرگزاری recive، عباس سلیمی‌نمین، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در نامه‌ای به آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان درخصوص یکی از منتخبان مجلس دوازدهم مطالبی را مطرح کرده است.
بنابر روایت تسنیم، متن این نامه به شرح زیر است:

حضور حضرت آیت‌الله جنتی دبیر معزز شورای محترم نگهبان قانون اساسی
با سلام و سپاس از تلاش‌هایتان در مسیر صیانت از جایگاه‌های حساس در ساختار سیاسی کشور مصدع شدم تا دغدغه‌ای را در مورد موضوعی که بعدها تاریخ، قضاوت خوبی درباره‌اش نخواهد داشت، با حضرت‌عالی و سایر فقها و حقوقدانان محترم عضو آن شورا در میان گذارم.
همان‌گونه که مستحضرید برخی افراد سیاسی پر مسئله به منظور انحراف اذهان از آن چه از افکار عمومی پنهان می‌دارند دائم به جنجال‌آفرینی می‌پردازند. یکی از این جماعت کسی است که ماجرای طولانی با آن شورا داشته است.
اجمالاً آن‌که وی به دلیل مسائل گوناگونش در مجلس نهم، در جریان ثبت‌نام برای مجلس دهم رد صلاحیت می‌شود (سال ۱۳۹۴). با وجود این برای انتخابات میاندوره‌ای ثبت‌نام می‌کند و هدف خود را از این کار نه ورود به مجلس، بلکه حفظ آبروی خویش اعلام می‌دارد و در این زمینه تعهد می‌دهد.
این وضعیت ادامه می‌یابد تا وی با ترفندی، یعنی طرح غلط صورت مسئله مواردی از کارنامه‌اش، پاسخی غیر مرتبط با مسائل خویش از برخی معمرین دریافت می‌دارد و… هر چند چنین افرادی همواره تلاش ‌می‌کنند از یک‌سو آبروی کشور را در گروی کارنامه خویش قرار دهند و از دیگر سو با نزاع‌آفرینی‌های کاذب توجه‌ها را از واقعیت‌ها منحرف سازند (که به‌طور قطع و یقین با ظاهرسازی نمی‌توان واقعیت‌های تلخ را برای همیشه پنهان داشت) در صورت برملا شدن لغزش‌ها، شورای محترم نگهبان به‌عنوان نهادی مهم و تعیین‌کننده چه توجیهی برای برخی تأیید صلاحیت‌ها خواهد داشت؟
ضمن اعلام آمادگی برای کمک به تحقق عدالت، از حضرت‌عالی به عنوان شخصیتی قاطع انتظار می‌رود دستور بررسی مجدد چنین مسئله‌ای را صادر فرمایید تا خدای ناکرده اطلاع جامعه قبل از اقدام قانونی، موجب خسارت سنگین نشود.
پیشاپیش از عنایت حضرت‌عالی سپاسگزارم و توفیق روزافزون شما و سایر اعضای فقها و حقوقدانان محترم را از خداوند متعال خواستارم.
عباس سلیمی‌نمین مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران
۲۷۲۱۹

مجله خبری recive.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا