تعامل مدیریت شهری با رسانهها/ صدا و سیما خدمات شورا و شهرداری را به تصویر بکشد

تعامل مدیریت شهری با رسانهها/ صدا و سیما خدمات شورا و شهرداری را به تصویر بکشد
به گزارش خبرگزاری خبرانلاین استان چهارمحال وبختیاری، محمدتقی جاپلقی در جلسه با مدیرکل، قائم مقام و معاونین صداو سیمای استان اظهارداشت: رسانه آیینه تمامنمای اقدامات و عملکرد مسئولان است و از سوی دیگر مطالبات مردمی را پیگیری میکند بنابراین نقش بهسزایی در رفع مشکلات شهری دارد.
وی با بیان اینکه باید از تمام ظرفیتهای ملی و استانی در جهت حل مشکلات شهر بهرهمند شویم، افزود: تکمیل پروژهها و رفع مشکلات شهری از دغدغههای بهحق مردم است اما شهرداری و شورای اسلامی نیز در راستای رفع مشکلات شهری تلاش میکنند که میطلبد در راستای ایجاد امید در بین شهروندان این اقدامات از سوی رسانههای دیداری و شنیداری بهصورت ویژه به سمع و نظر مردم برسد.
شهردار شهرکرد بیان کرد: شهرداری در گوشه گوشه شهر فعال است و در راستای بررسی مشکلات از تمامی محلات و مناطق بازدید میدانی صورت پذیرفته است و پیام این فعالیتها این است که ما حواسمان به همه محلات و مردم شهر است.
محمدرضا بیاتی رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه کار شورای شهر یک امر عمومی و جمعی است و بر منافع جامعه اثر دارد، بیان کرد: جامعهای موفق است که خودمان و رفاه عمومی را بر مباحث شخصی ترجیح دهد.
وی با بیان اینکه اولین فلسفه شورای اسلامی مشارکت مردم و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است، افزود: در راستای حل مشکلات مناطق مختلف شورایاریها تشکیل شد و مشارکت مردم را بهکار گرفتهایم.
بیاتی ادامه داد: تخصصمحوری و برنامهمحوری ازجمله برنامههای شورای ششم است که در راستای حل مشکلات، مطالبات مردمی توسط اعضای شورا در کمیسیونهای تخصصی بررسی میشود.
وی گفت: در حال حاضر ۴ برنامه محوری ازجمله طرح جامع شهری، طرح جامع ترافیک، برنامه راهبردی ـ عملیاتی و چشماندازه ۲۰ساله در دستور کار قرار دارد.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه در مباحث شهرسازی برنامهریزی فرهنگگرا و شهرسازی ساختارگرا مطرح است، خاظرنشان کرد: تلاش ما بر این است که این دو موضوع را تلفیق کنیم که در صورت انجام این اقدام میتوانیم شهر بهتر و پویاتری را داشته باشیم.
فرشاد چراغپور نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: انتظار داریم رسانهها علاوه بر دغدغههای مردم و مشکلات شهر، خدمات مدیریت شهری را هم به نحو مطلوب منعکس کنند و باید این ارتباط دوسویه رسانه و مدیریت شهری برای رسیدن به این امر برقرار باشد.
وی با بیان اینکه نباید انتظار نابجا از رسانهها وجود داشته باشد و رسانه نیز باید نکات مثبت و منفی را از دل شهر بیرون بکشد و به درستی منعکس کند، افزود: در واقع رسانهها باید بهنحو منصفانه و با رعایت همه جنبههای شفاف و منطقی حفظ امید در جامعه را نیز بهدرستی اجرایی کنند.
مصطفی حیدری رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه توجه رسانه ملی به مدیریت شهری و تلاش برای حل مشکلات مردم و توسعه شهری را ضروری دانست و بیان کرد: مطالبهگری مردم و ارائه مشکلات به اعضای شورای شهر نشانه اعتماد مردم به منتخبان خودشان است که سرمایهای ارزشمند محسوب میشود و لازم است که برای رفع دغدغهمندیهای مردم بیشتر تلاش شود و اقدامات انجام شده از سوی صدا وسیما منتشر شود.
حیدری ادامه داد: در فرصتی که طی این مدت چهار سال در اختیار ما گذاشته شده است، باید در خدمت مردم باشیم و در جهت حل مشکلات آنها گام برداریم و به این امانت به درستی وفا کنیم و رضای خدا و خلق او را در نظر بگیریم.
یوسف صادقی رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با اشاره به کم و کیف اخبار منتشرشده در فضای مجازی ادامه داد: در شرایط کنونی وظیفه صدا و سیما سنگینتر شده است، چراکه برای جلوگیری از ترویج ناامیدی در جامعه باید اطلاعرسانی صحیح و جامع از عملکرد دستگاههای اجرایی مختلف را در دستور کار قرار دهد و در برنامههای خود زمان مناسبی را برای این موضوع در نظر بگیرد.
وی با بیان اینکه جمعآوری تابلوهای تبلیغاتی غیرمجاز در شهر ممکن است نارضایتی برخی اصناف را به دنبال داشته باشد، گفت: صدا و سیما باید گزارشاتی را از رضایت اکثریت مردم دراین خصوص تهیه و پخش کند تا علاوه بر اقناعسازی، مردم نسبت به مزایای اجرای این طرح مطلع شوند.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهرکرد فرهنگ شهرنشینی و حقوق شهروندی را ضروری دانست و بیان کرد: فضای مجازی در این خصوص بیشتر ورود کرده است بنابراین میطلبد صدا و سیما در بحث معضلات سگهای بلاصاحب و بیرون گذاشتن زبالهها در ساعت مقرر اطلاعرسانی و آگاهیبخشی کند.
وی گفت: همچنین صدا و سیما باید مردم را نسبت به مسائل زیستمحیطی آگاه کند و بداند در صورت عدم صرفهجویی در مصرف آب در آینده با مشکلات متعدد مواجه خواهیم شد و فضای سبز نیز باید ساماندهی شود.
فاطمه بیگی رئیس کمیسیون املاک و اداری شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: شورای شهرکرد با کمبود بودجه مواجه است و ردیف بودجه برای انجام کارهای رسانهای و اطلاعرسانی مناسب ندارد، بنابراین میطلبد صدا وسیما در این راستا یاریرسان شورا و شهرداری باشد و اقدامات انجام شده را به سمع و نظر مردم برساند.
وی گفت: در شهر ایراداتی وجود دارد که از طریق رسانه منعکس میشود بنابراین میطلبد تعامل دوجانبه صورت پذیرد و علاوه بر نواقص و کاستیها، اقدامات و خدمات خوب مدیریت شهری نیز اطلاعرسانی شود.
داوود نجفی رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه بیان کرد: مدل ارتباطی شورای شهر با رسانه موضوع مهمی است و مطالبهگری نیز باید توسط رسانه بهصورت علمی تعریف شود تا بتوان مطالبات پیشرو داشته باشیم، رسانه باید دیدبان امین و منصف باشد و برای ارتقاء شهر قدم بردارد، همه باید آن را بپذیرند و قطعا اینگونه، پاسخ بسیار خوبی خواهیم گرفت.
نجفی با بیان اینکه کار اصلی شورای اسلامی شهر نظارت بر مدیریت شهری است، گفت: بحث کنشگری رسانه بسیار مهم است این کنشگری چه در دیدن نقاط مثبت و چه در نقاط ضعف باشد میتواند به ما کمک کند تا بهتر ریلگذاری کنیم.
یوسف افشارنیا مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان نیز در پایان ضمن تقدیر و تشکر از تعاملات خوب مدیریت ارتباطات شهرداری شهرکرد با صدا و سیما اظهارداشت: صدا و سیمای مرکز استان در همه دورهها با شهرداری و شورای اسلامی تعاملات لازم را داشته است و این تعاملات پررنگتر از گذشته ادامه خواهد داشت.
وی گفت: مشارکت شورا و شهرداری با صدا و سیما میتواند نقش مهمی در ترویج فرهنگ شهروندی و جلب اعتماد و رضایت شهروندان از مدیریت شهری داشته باشد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان خاطرنشان کرد: رسانهها در همافزایی و وحدت نقش بسیار مهمی دارند و تعامل شورا و شهرداری با صدا و سیما نقش مهمی در این زمینه خواهد داشت.
افشارنیا ادامه داد: جای صدای شهر و سیمای شهر اینجا خالی است و شهرداری ما هم میتواند مانند استانهای دیگر این امر را در راستای ترویج فرهنگ شهروندی راهاندازی کند و ما آماده همراهی و همکاری با شورا و شهرداری در این زمینه هستیم.
46