اجتماعی

افزایش کلاهبرداری اینترنتی با شگرد پیام‌های جعلی

افزایش کلاهبرداری اینترنتی با شگرد پیام‌های جعلی

سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، افزود: افراد سودجو با ارسال پیامک لینک‌های آلوده و بدافزار بر روی گوشی تلفن‌های همراه مردم و هدایت در نصب آن  نرم‌افزار جعلی، به اطلاعات فردی دسترسی پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: اینگونه تلفن همراه افراد هک شده و به‌واسطه دستیابی به اطلاعات فردی،  حساب بانکی را تخلیه کرده‌اند.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان معتقد است با هک پیامک‌های تلفن همراه، رمز پویا حساب‌های بانکی در اختیار مجرمین قرارگرفته و تخلیه حساب انجام می‌شود و اینگونه کارکرد رمز پویا کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه پرونده‌های زیادی در این خصوص در پلیس فتا ثبت‌شده و روزانه بیش از یکصد گزارش از این نوع کلاهبرداری در سامانه پلیس استان اصفهان به ثبت می‌رسد، خاطرنشان کرد: در یک روز ۸۰۰ تماس توسط مردم با پلیس فتا در خصوص اینگونه سرقت ثبت‌شده است.

سرهنگ مرتضوی ارسال لینک پرونده در سامانه ثنا دستگاه قضایی یکی از شایع‌ترین نوع پیام‌های اخیر بوده، گفت: گیرندگان این پیام‌ها با باز کردن پیامک و ورود به بدافزار، اطلاعات آنان هک شده و دچار آسیب شده‌اند.

وی نسبت به ارسال چنین پیامک‌هایی هشدار دارد و اذعان داشت: همواره برای ورود به سامانه‌های خریدوفروش و یا خدمات دولتی و اداری به وب‌سایت معتبر آنان مراجعه شود که آدرس درگاه الکترونیکی ارائه خدمات آنلاین همواره با عنوان سازمانی و بدون عدد است.

 کلاهبرداران  با جعل آدرس اینترنتی سامانه ثنا (سامانه ثبت‌نام الکترونیک قضایی) پیامک‌هایی با عنوان ابلاغیه، ثبت شکایت در سامانه و امثال آن با  لینک جعلی برای کاربران  ارسال کرده و از ناآگاهی آن‌ها سوءاستفاده و اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

کاربران در صورت مواجهه با صفحات جعلی، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir  یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا گزارش دهند.

۲۳۵۲۳۳

مجله خبری recive.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا