سلامت

رئیس علوم پزشکی: هفت بیمار کرونایی دیگر درقم جان باختند

به گزارش عصر شنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، محمد رضا قدیر در گفت‌وگویی با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در این استان، اظهار داشت: در ۲۴ ساعت منتهی به هفدهم مهرماه، ۵۲ تَن مشکوک و یا با علائم قطعی ابتلا به کرونا توسط اورژانس مراکز درمانی قم مورد پذیرش قرار گرفتند.

وی با اشاره به بستری شدن ۴۴ تَن از این بیماران، گفت: ۴۰ بیمار کرونایی که طی روزهای گذشته بستری شده بودند، نیز به تشخیص پزشکان معالج برای انجام درمان در منزل از بیمارستان مرخص شدند.

قدیر مجموع بیماران کرونایی که هم اکنون در مراکز بیمارستانی قم بستری هستند را ۴۲۱ تَن ذکر کرد و افزود: ۱۰۱ بیمار به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

وی افزود: از ۳۶۶ آزمایش کرونای انجام شده، نتیجه ۱۴۴ مورد مثبت شد.

رئیس علوم پزشکی قم همچنین بیان کرد: از ابتدای اجرای طرح واکسینایون کرونا در قم ۸۴۸ هزار و ۸۶۰ دُز واکسن به جامعه هدف تزریق شده است.

۲۲ درصد دانش‌آموزان قمی واکسن دریافت کردند

 رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم نیز با بیان اینکه طرح تسریع روند واکسیناسیون دانش آموزان از نیمه مهرماه در قم همزمان با سراسر کشور آغاز شده است، گفت: تاکنون حدود ۲۲ درصد دانش آموزان بالای ۱۲ سال برابر با بیش از ۲۷ هزار تَن از این جامعه هدف در استان نخستین دُز واکسن سینوفارم را دریافت کرده‌اند.

باقر محمودی با اشاره به مواهب و غیرقابل جایگزین بودن آموزش حضوری دانش‌آموزان و همچنین قطع زنجیره کرونا، افزود: تسریع در روند واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال در استان ضروری است.

وی با تاکید بر ضرورت ثبت نام دانش آموزان در سامانه واکسیناسیون بیان داشت: دانش آموزان با والدین خود می‌توانند به یکی از ۱۸ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سطح استان مراجعه و واکسن کرونا دریافت کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم خاطر نشان کرد: در صورت بازگشایی مدارس به صورت حضوری، انجام آزمایش پی.سی‌آر به صورت ۲ بار در هفته در بخش خصوصی که مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی قم می باشد، برای دانش آموزانی که واکسن دریافت نکرده اند، الزامی است.

وضعیت کرونایی قم که از ۲۳ تیرماه امسال در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفته بود، براساس رنگ‌بندی اپلیکیشن ماسک، از بیستم شهریورماه جاری وارد مناطق پرخطر و نارنجی کرونایی شده ‌است.

ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید۱۹» می‌شود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام ‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌ دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه شده‌ است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته ‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.                  

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا