کهگیلویه و بویراحمد

تشریح نشست ستاد بحران کهگیلویه و بویراحمد/آماده‌باش ادارات برای بارندگی سیل‌آسا

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، جلسه ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی پاسخ به عملیات بحران استان به ریاست محمدی مدیرکل مدیریت بحران استان و با حضور اعضای ستاد پیشگیری روز پنجشنبه مورخ ۲۵ آذرماه ۱۴۰۰ در سالن جلسات مدیریت بحران استان تشکیل گردید.

 محمدی مدیرکل مدیریت بحران استان از مدیران خواست که با توجه به پیش‌بینی و هشدار سطح نارنجی هواشناسی از هم اکنون با حفظ آمادگی کامل تمهیدات و تدابیر لازم را اتخاذ و نسبت به ارائه اقدامات و پیش بینی ها با توجه به مکاتبات قبل در جلسه اقدام نمایند.

 گفتنی است: در این جلسه مدیران دستگاه‌های مختلف برنامه‌های اجرایی و عملیاتی دستگاه مربوطه خود را با توجه به بارندگی‌های در پیش رو در جلسه ارائه کردند و در پایان جلسه تصمیمات ذیل اتخاذ گردید.

۱_کلیه دستگاه‌های عضو ستاد پیشگیری سریعاً نسبت به ارسال لیست کشیک شبانه روزی همراه با شماره تلفن ثابت و همراه را به  اداره کل مدیریت بحران ارسال کنند.

۲_ضرورت دارد با توجه به بارندگی‌های قبل نسبت به شناسایی مناطق پر ریسک به  منظور اولویت  دهی در برنامه کاری از طریق دستگاه‌های متولی اقدامات لازم معمول گردد.

۳_ با توجه به هشدار سطح نارنجی و اثرات مخاطره از جمله آبگرفتگی معابر بالا آمدن سطح رودخانه و مسیل‌ها لغزندگی و کاهش دید احتمال کولاک برف در جاده‌های کوهستانی توصیه و تاکید می‌شود پرهیز از توقف و تردد در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اقدام به بازگشایی آبراه ها و دهانه پل ها تجهیز خودروها و ادوات زمستانی، عدم صعود به کوه و ارتفاعات، جابجا شدن عشایر کوچ رو، عدم اسکان در بستر حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها به عمل آیند.

۴_ شرکت  توزیع نیروی برق تلاش نماید در حد  مقدورات از قطعی احتمالی برق جلوگیری و دستگاه‌های اجرایی که دارد دارای سیستم های خاص و ضروری می باشند نسبت به آورهال نمودن ژنراتور های برق اضطراری دستگاه خود اقدام و چنانچه فاقد سیستم برق اضطراری می‌باشند به منظور تامین در برنامه کاری خود قرار دهند.

۵_شرکت پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص سوخت رسانی به مناطق روستایی و عشایری اقدامات لازم را معمول نموده و مجدداً بررسی و کنترل نمایند.

۶_ اداره کل صنعت معدن و تجارت در رابطه با ذخیره‌سازی سوخت دوم نانوایی های دوگانه سوز اقدامات لازم را معمول دارند.

 ۷_سازمان جهاد کشاورزی نسبت به اطلاع رسانی به کشاورزان استان با عنایات به هشدار سطح نارنجی به ویژه در مورد استخر مزارع پرورش ماهی در سطح استان اقدامات لازم را معمول دارند.

۸_اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با توجه به کولاک احتمالی برف در جاده‌های  نقاط مرتفع و کوهستانی پل‌ها و استقرار اکیپ های اجرایی در نقاط مختلف جاده ها اقدامات لازم را معمول دارند.

۹_جمعیت  هلال احمر استان به منظور ارائه خدمات امدادی اقدامات لازم را معمول دارند.

۱۰_در پیرو مکاتبات مهرماه در خصوص دستورالعمل اقدامات احتیاطی( آمادگی) آستانه فصل سرما  کلیه دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد پیشگیری، فرمانداران و شهرداران تابع استان نسبت به بندهای ۲۴ گانه دستورالعمل مذکور اقدامات لازم را معمول دارند.

۱۱_ فرمانداران شهرستان های تابعه استان به عنوان روسای ستاد پیشگیری هماهنگی فرآیند و فرماندهی پاسخ به عملیات بحران شهرستان اقدامات لازم را با توجه به هشدار سطح نارنجی هواشناسی در سطح شهرستان به عمل آورند.

۱۲_ شهرداران  شهرستان های تابعه استان نسبت به شناسایی نقاط حادثه خیز با توجه به بارندگی‌های قبل در سطح شهر اقدام و در خصوص رفع مشکل اقدام کنند. 

انتهای پیام/


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا