کمک ۳۵۸۸ میلیارد ریالی خیرین همدان در مهار کرونا
مژده شکری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به اقدامات واحد مشارکتهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در مقابله با بحران کرونا اظهار کرد: از ابتدای کرونا دانشگاه علوم پزشکی وارد عملیات جذب مشارکتهای مردمی شد که خوشبختانه اتفاقات خوبی هم رقم خورد.
وی با اشاره به اینکه مشارکتهای مردمی در چند مقوله نظیر پیشگیری و آموزش، تجهیزات و عمرانی بود گفت: خیرین هم خود به مرکز مراجعه و کمکهایی میکردند و هم در بخشهای خصوصی، دستگاهها، ادارات و سازمانها و بنگاههای اقتصادی مشارکت داشتند.
مسوول مشارکتهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با اشاره به اینکه در حوزه آموزش پلتفرمها و محتواهای آموزشی ترجیحا الکترونیکی در اختیار افراد قرار میگرفت افزود: این محتواهای آموزشی در اختیار گروههای مردم نهاد و فضاهای مجازی قرار داده میشد.
وی با بیان اینکه در کنار توزیع بستههای معیشتی محتواهایی از نحوه پیشگیری بیماری توزیع میشد عنوان کرد: خوشبختانه در حوزه تجهیزات، خیرین همدان کمکهای خوبی داشتند که از طریق بخشهای مختلف نظیر مرکز خیریه بیمارستانها، سازمانهای مردم نهاد و موسسات خیریه جمعآوری میشد.
شکری مشارکت خیرین همدان در سال گذشته را ۳ هزار و ۵۸۸ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: تجهیزات اهدایی نظیر دستگاه ونتیلاتور، ساکشن، تخت بیمارستانی، ماسک، محلول ضد عفونی سطوح و دست و ترمومتر بود و مشارکتهای بسیار خوبی صورت گرفت.
وی با بیان اینکه مهمترین موضوع ایام کرونا احداث “ICU” مادران در بیمارستان فاطمیه با کمک خیرین بود افزود: لازم بود که مادر و نوزاد از هم جدا نشوند و کنار همدیگر خدمات دریافت کنند که قبلا این امکان فراهم نبود.
مسوول مشارکتهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با تاکید به اینکه روزهای ابتدایی کرونا کمبود دستگاه ونتیلاتور مشهود بود اما با کمک خیرین به خوبی تامین شد افزود: توزیع ماسک در مناطق کم برخوردار حائز اهمیت بود چرا که بسیاری افراد به دلیل عدم توانایی مالی نمیتوانستند استفاده کنند.
وی از اجرای ۵۲ پروژه خیرساز طی ایام کرونا در استان همدان خبر داد و گفت: برخی از این پروژهها تحویل داده شده و برخی نیز در حال تکمیل است.
شکری یادآور شد: احداث اورژانس بیمارستانی، بخش “ICU” مادران در بیمارستان فاطمیه، کلینیک جامع علوم اعصاب، مرکز جامع سلامت اعتمادیه و خضر در همدان و مرکز جامع سلامت باباپیرعلی در تویسرکان نمونهای از این پروژههاست.
وی با اشاره به اینکه خیری به نام رضایی سه دانگ از آپارتمان خود را به دانشگاه سپرد تا صرف تجهیز بیمارستان بهار شود گفت: در ۶ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۰ نیز رقم مشارکت خیرین در موسسات خیریه ۸۶ میلیارد ریال و در شهرستانها ۵۸ میلیارد ریال بوده که احتمالا پایان امسال رقم قابل توجهی خواهد بود.
مسوول مشارکتهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا بیان کرد: حوزه مشارکتهای مردمی دانشگاه در راستای پیشگیری، آموزش، تجهیز و توسعه آمادگی پذیرش کمکها را دارد و کاملا شفاف اقدامات در اختیار خیرین هم قرار خواهد داد و حتی خیرین خود میتوانند نسبت به اقدامات نظارت و ارزیابی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: ضروری است مردم از خدمات عادلانه سلامت برخوردار شوند که مشارکتهای مردمی و مسوولیت پذیری اجتماعی موجود میتواند کمک کند تا حداقل مردم در حوزه سلامت دغدغهای نداشته باشند.
شکری با بیان اینکه از بنگاههای اقتصادی و دستگاههایی که میتوانند مشارکت داشته باشند توصیه میشود از یک مجرای درست وارد شوند و بر اساس نیازهای شناسایی شده و اولویتدار دانشگاه اقدام کنند تاکید کرد: گاهی نیازها به سمتی میرود که شاید چندان ضرورتی نداشته باشد و یا در فضایی نباشد که به مردم خدمت کند که امیدوارم خیرین به این مسئله توجه کنند.
انتهای پیام/۸۹۰۲۶/