هرمزگان

کشف ۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق و توقیف ۶۷ شناور غیرمجاز قاچاقچیان در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری recive از بندرعباس به نقل از روابط عمومی دادگستری هرمزگان، مجتبی قهرمانی با اشاره به تأکیدات رئیس قوه قضائیه در مورد لزوم مبارزه بی‌امان با پدیده قاچاق اظهار داشت: در این راستا با تمرکز اقدامات در قالب یک قرارگاه مشترک به منظور مدیریت صحیح و سامان‌ دهی عرضه سوخت و کنترل هوشمند مصرف آن از شهریورماه امسال قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت در استان هرمزگان تشکیل شده است. 

وی در ادامه با بیان اینکه قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت استان هرمزگان متشکل از نیروی انتظامی، مرزبانی، اداره کل اطلاعات، اداره کل تعزیرات حکومتی، نیروی دریایی سپاه، سپاه امام سجاد (ع)، نیروی دریایی ارتش، فرمانداری شهرستان بندرعباس، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، اداره کل حفاظت محیط زیست، اداره کل بنادر و دریانوردی و سایر ادارات و ارگان‌ها در صورت لزوم است، به تشریح عملکرد این قرارگاه در سه ماه اخیر پرداخت. 

برگزاری ۱۷ جلسه تخصصی در ۳ ماه

دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس افزود: در این بازه زمانی تعداد ۱۷ جلسه تخصصی با متولیان امر تولید و عرضه سوخت انجام شده است و با همفکری و مشارکت تمامی اعضا، تمهیدات لازم به منظور پیشگیری از عرضه خارج از چرخه قانونی سوخت اتخاذ شده که در نتیجه آن و با توجه به آمار، کاهش هفت درصدی مصرف سوخت به میزان شش میلیون لیتر در استان هرمزگان را شاهد می باشیم. 

مسدودسازی 900 کارت سوخت مهاجر

قهرمانی از مسدودسازی ۹۰۰ عدد کارت سوخت مهاجر متعلق به قاچاقچیان و کشف میزان یک میلیون و ۱۴۰هزار و هفتاد لیتر سوخت قاچاق توسط نیروی انتظامی نیز به عنوان دیگر دستاوردهای قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت در استان هرمزگان نام برد. 

رشد کشفیات دریابانی و نیروی دریایی سپاه

وی همچنین اعلام کرد: میزان ۴ میلیون و ششصد و ده هزار لیتر سوخت قاچاق توسط دریابانی استان هرمزگان و ۶۳۳ هزار لیتر سوخت قاچاق نیز توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قالب اقدامات قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت، کشف و ضبط شده است. 

این مقام ارشد قضایی با اشاره به رصد مستمر و اقدامات ضربتی قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت در اقصی نقاط استان هرمزگان، از توقیف تعداد ۶۷ فروند شناور حامل سوخت قاچاق و توقیف تعداد ۴۵۶ دستگاه خودروی سبک و ۱۳۰ دستگاه کامیون و خودروی سنگین نیز خبر داد و تأکید کرد: به منظور صیانت از منابع ملی، مقابله با قاچاق سوخت با جدیت پیگیری می‌شود و دستگاه قضایی با تمام توان و بدون اغماض با قاچاقچیان برخورد خواهد کرد. 

تعیین شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌های قاچاق سوخت

دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس، تعیین شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌های قاچاق سوخت را از مهم‌ترین حوزه‌های فعالیت قرارگاه مقابله با قاچاق سوخت در استان هرمزگان برشمرد و تصریح کرد: بر این اساس یکصد و هشتاد فقره پرونده قضایی در دو شعبه دادسرای ویژه رسیدگی به پرونده‌های قاچاق سوخت و پولشویی تشکیل شده است. 

وی تعداد متهمان بازداشتی به اتهام قاچاق سوخت از نهادهای متولی را ۷ نفر و تعداد متهمان دستگیر شده مربوط تمام پرونده‌های قاچاق سوخت را ۳۶۷ نفر اعلام کرد. 

پایش سوخت 3500 دستگاه تجهیزات بندر شهید رجایی

این مقام قضایی کار آمدسازی بازرسی‌ها، نظارت جدی و مؤثر به وسیله سامانه‌های هوشمند و تعامل جدی با حراست و حفاظت مجموعه‌های متولی و مرتبط با این حوزه را از دیگر اهداف تشکیل قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت در استان هرمزگان بیان کرد و یادآور شد: در این راستا بازدید موردی از نحوه اختصاص سوخت به سه هزار دستگاه اتوبوس صورت گرفته است و پایش عرضه سوخت به ۳۵۰۰ دستگاه تجهیزات مستقر در بندر شهید رجایی‌ با توجه به عرضه حجم بالای سوخت به این تجهیزات نیز انجام شده است. 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان همچنین با اشاره به اینکه تشدید نظارت‌ها از سوی متولیان تولید و عرضه فرآورده‌های نفتی به جلوگیری از قاچاق سوخت منجر خواهد شد از ۳۰ مورد بازدید سرزده از جایگاه‌های عرضه سوخت واحدهای تولیدی و صنعتی در سطح استان خبر داد. 

مبارزه با قاچاق سبب شکوفایی اقتصاد داخلی 

قهرمانی همچنین ضمن تأکید بر مقابله و برخورد قاطعانه دستگاه قضایی استان هرمزگان با قاچاق سوخت به منظور صیانت از سرمایه‌های ملی خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق از اولویت‌های مهم و مستمر در جهت رشد و شکوفایی اقتصاد کشور است و شهروندان می‌توانند در صورت اطلاع از فعالیت قاچاقچیان، مراتب را هر چه سریع‌تر به قرارگاه عملیاتی مقابله با قاچاق سوخت استان هرمزگان اطلاع دهند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان در پایان اتخاذ تدابیر پیشگیرانه، نظارت جدی و مؤثر بر توزیع سوخت، آموزش و اطلاع‌رسانی عمومی و همین طور اجرای طرح های حمایتی معیشتی را از دیگر حوزه‌های فعالیت قرارگاه مقابله با قاچاق سوخت در استان هرمزگان برشمرد و تأکید کرد: خوشبختانه با تشکیل قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت و در نتیجه تمرکز اقدامات، شاهد کارآمدسازی نظارت‌ها و تشدید برخورد با متخلفان می‌باشیم که این موضوع، سامان‌دهی عرضه سوخت و کنترل هوشمند مصرف را در پی داشته است. 

انتهای پیام/ 88055/ ق


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا