کردستان

کاراته کردستان جز 10 هیات برتر کشور است/روند توسعه‌ای ابعاد همگانی و قهرمانی کاراته کردستان

سهیلا چراغی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: در حال حاضر کاراته استان جز 10 هیأت برتر کشور است و خوشبختانه جایگاه کاراته چه از نظر همگانی و چه قهرمانی نسبت به گذشته روبه توسعه است.

وی افزود: کسب سکو در کمیته‌های فدراسیون و عضویت دو تن از اعضای هیأت در کمیته آموزش و شورای راهبردی کاراتای فدراسیون و بیشتر شدن این سکوها به توسعه سریع‌تر کاراته استان کمک خواهد کرد.

به گفته رئیس هیات کاراته کردستان، هدف هیأت ارتقاء جایگاه کاراته استان در کشور است و این مهم حمایت‌های همه جانبه مسئولین را می‌طلبد.

چراغی تصریح کرد: با توجه به حمایت‌های چند سال اخیر اداره کل ورزش و جوانان و استانداری کردستان شرایط تیم‌ها و ورزشکاران نسبت به قبل بهتر شده است.

وی تصریح کرد: کمک‌های بخش دولتی محدود است و نیاز به حمایت‌های مالی بخش خصوصی بسیار مهم است که متاسفانه اکنون بسیار ضعیف و کم‌رنگ است.

چراغی گفت: در اواخر سال 98 که با شیوع ویروس کرونا مسابقات استانی و اردوها تعطیل شد، بلافاصله با تصمیم اعضای هیأت و کمیته‌ها تصمیم به برگزاری مسابقات کاراته در فضای مجازی و به صورت غیرحضوری گرفته شد.

وی افزود: در فروردین 99 طی فراخوانی مقدمات برگزاری مسابقات انجام گرفت که با استقبال خوبی انجام شد و از استان‌های دیگر و کشورهای سوریه و عراق نیز متقاضی داشتیم و با موافقت فدراسیون این مسابقات در سطح بین‌المللی برگزار شد.

چراغی ادامه داد: اردوهای تیم دختران و پسران استان با کسب مجوزهای لازم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی دوران کرونا در فواصل مشخص برگزار شد تا آمادگی کاراته کارها برای حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی و لیگ  کشوری حفظ شود.

به گفته این مسئول، 5 نفر از دختران و 4 نفر از پسران در اوایل سال 99 به اردوی تیم ملی دعوت شدند و سایر مسابقات نیز به صورت مجازی بوده که جهت ایجاد انگیزه و تحرک در ورزشکاران برگزار می‌شد.

چراغی بزرگترین و مهمترین مشکل هیأت‌های ورزشی و ورزشکاران را عدم حمایت بخش‌های خصوصی از ورزش و تیم‌های ورزشی دانست که در نتیجه بیشترین بار مالی بر دوش اداره کل ورزش و جوانان و هیأت‌های ورزشی است. 

چراغی اضافه کرد: باوجود اینکه اداره کل ورزش و جوانان و هیأت‌های ورزشی هیچ مسئولیتی در قبال حضور در لیگ‌های کشوری ندارند اما در کردستان بیشترین حمایت از سوی این دو ارگان صورت می‌گیرد چراکه درغیر اینصورت ورزشکاران مستعد قهرمانی در استان نخواهند توانست کیفیت فنون خود را نشان دهند و گمنام باقی خواهند ماند.

به گفته وی، حضور در زمین‌های مسابقات بیشتر در سطح ملی می‌تواند نفرات تیم ملی را بسازد و به همین دلیل حمایت شرکت‌هایی چون بارز و پتروشیمی وسایر شرکت‌های خصوصی می‌تواند جوانان این استان را به سمت دنیایی سالم و ورزشی هدایت کند.

چراغی حضور پرقدرت در لیگ کشوری پسران و دختران، برپایی اردوهای تیم استان در شهرستان‌های استان به صورت دوره‌ای و پیاپی، اجرایی نمودن طرح استعدادیابی از میان کاراته‌‌کاهای مبتدی و رده‌های سنی پایه استان را از برنامه‌های آینده هیات کردستان برشمرد.

رئیس هیات کاراته کردستان ادامه داد: از دیگر برنامه‌های هیات می‌توان به تلاش برای کسب سکوهای کشوری از میان مربیان و چهره‌های توانمند و فعال کاراته استان، کسب تعداد سکوهای بیشتر قهرمانی در سطح ملی و کسب سکوهای قهرمانی آسیایی، بین‌المللی و جهانی اشاره کرد.

چراغی گفت: مردم استان کردستان به رشته کاراته علاقه‌مند بوده و طرفداران این رشته از تمام اقشار جامعه و از تمامی رده‌های سنی هستند و می‌توان گفت کاراته رشته‌ای است که محدودیتی برای جذب اقشار مختلف در آن وجود ندارد.

انتهای پیام/ ۲۳۳۰/۸۰


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا