پای امور مالیاتی روی پدال ترمز تراکتور کردستان/ تولید تراکتور برند ۲۸۵ صادراتی متوقف شد
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، یوسف دادگر ظهر امروز در مصاحبه با خبرنگاران رسانهها در سنندج اظهار کرد: تراکتورسازی کردستان بصورت مشترک با تراکتورسازی ایران از سال ۸۳ تولید خود را آغاز کرد و در این مدت با طی فراز و نشیبهایی، به بالانس رسید.
به گفته وی، شرکت تراکتورسازی کردستان در سال ۹۵ اگر چه مجموعهای پویا بود اما با یک سوم ظرفیت کار میکرد و از توجیه اقتصادی افتاده بود که تلاش کردیم به توجیه برسانیم و بعد موضوع توسعه آن در دستور کار قرار گرفت.
دادگر اذعان داشت: به همت نیروهای بومی استان، اکنون تراکتورسازی کردستان با ۱۰۰ درصد ظرفیت با تولید روزانه ۱۴ دستگاه کار میکند و در بخشهایی نیاز به جذب نیرو احساس میشود.
وی افزود: امسال تجهیزات کارخانه نوسازی شده و در اوج بالندگی و توسعه قرار داریم که مجوز خریداری زمینی به متراژ ۹ هزار مترمربع هم اخذ شده است.
مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان خاطرنشان کرد: برند ۲۸۵ تراکتور در انحصار تراکتورسازی کردستان قرار دارد اما متاسفانه به دلیل برخورد و نوع رفتار امور مالیاتی با این شرکت، خط تولید این محصول از دیروز متوقف شد.
وی عنوان کرد: وحدت رویهای در تراکتورسازی ایران وجود دارد و براساس آن محصولات آن به گروه فروخته میشود و از این طریق به بازارهای داخلی و خارجی صادر میشود.
دادگر گفت: طبق قانون اگر مجموعهای تولیدی صادرات داشته باشد، از پرداخت مالیات معاف است این در حالی است که امور مالیاتی کردستان به ما فشار آورده و چند برابر اعلام واقعی سود از ما مالیات دریافت میکنند.
مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان گفت: امور مالیاتی استان دو برابر خودابرازی از شرکت تراکتورسازی مالیات اخذ کردهاند و این عاملی برای از دستدادن تولید تراکتور برند ۲۸۵ در این شرکت شد.
وی عنوان کرد: در حالیکه مجموعههای اقتصادی باید در اوج قدرت پشتیبانی شوند تا همچنان پویا بمانند و توسعه یابند، اما عکس این موضوع در کردستان و کشور اتفاق میافتد و در زمان ورشکستی به فکر پشتیبانی میافتند.
دادگر یادآوری کرد: به زعم خود ادارهکل امور مالیاتی کردستان، مبالغ مالیات شرکت تراکتورسازی را کم کردند اما ۲۰۰ درصد خودابرازی شرکت از ما دریافت کردند که این نوع رفتار، یک رفتار غیرحرفهای است.
وی تولیدات تراکتورسازی کردستان را با کیفیت عالی و در حد استانداردهای جهانی معرفی کرد و گفت: ما همیشه به دنبال کیفیت هستیم لذا کیفیت و قیمت مناسب قطعات هم برای شرکت مهم است و الزامی نیست که از کجا این قطعات خریداری شود.
به گفته دادگر، در حال حاضر ۱۰۴ نفر نیرو در تراکتورسازی کردستان شاغل هستند که 100 درصد آنها از نیروهای بومی کردستان هستند.
وی در پایان سخنانش گفت: تولیدات صادراتی شرکت تراکتورسازی کردستان به ۳۱ کشور صادر میشود.
انتهای پیام/2330/70/ی