کرمان

ویژه‌برنامه‌ سالگرد حاج‌قاسم در رفسنجان|برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم و اجتماع بزرگ فاطمیون

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، احمد جمالی‌زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان امروز در جلسه شورای اداری شهرستان با اشاره به وضعیت کرونا در کشور و شهرستان رفسنجان اظهار کرد: بیماری کرونا یکی از اولویت‌های کشور است که خوشبختانه با مدیریت خوبی که در چندماه گذشته به‌ویژه در بحث واکسیناسیون انجام شده است، امروز اولین روزی‌ست که بعد از مدت‌ها نقطه نارنجی و قرمزی در کشور نداریم و شهرستان رفسنجان هم دو هفته‌ای هست که شرایط آن زرد شده است.

واکسیناسیون اولویت نخست ادارات باشد

جمالی‌زاده به تشریح  طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا که هفته قبل در ستاد ملی کرونا مصوب و ابلاغ شده است، پرداخت و افزود: هدف طرح مدیریت، کنترل و نظارت هوشمند بیماری کرونا از طریق تبادل اطلاعات در بستر سامانه امید انجام است و  به‌زودی همه دستگاه‌ها به این سامانه وصل می‌شوند و بر اساس میزان واکسیناسیون، غربال‌گری و بیماری، افراد مدیریت می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسنیاسیون بحث جدی‌ست، توضیح داد: سال گذشته در همین زمان حدود ۸۰ درصد میزان رعایت پروتکل‌ها بود و خیلی از جلسات برگزار نمی‌شد و در حال سپری‌کردن پیک سوم با تلفات روزانه بین ۴۰۰ تا ۵۰۰نفر در کشور بودیم و در رفسنجان روزانه بالای ۱۰ نفر تلفات داشتیم.

معاون دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: امسال با اینکه میزان رعایت پروتکل‌ها حدود ۴۰ درصد است به برکت واکسیناسیون عمومی وضعیت بیماری در کشور کنترل شده است، لذا اولویت نخست ادارات واکسیناسیون باشد و کارمندی نباشد که واکسن نزده باشد.

وی ابراز کرد: در بحث کرونا همه دستگاه‌ها همراه باشند و همکای کنند که درگیر ویروس نشوند و در خصوص نوع امیکرون اگر غافل شویم و واکسن خود را تکمیل نکنیم ممکن است درگیر شویم.

حجت‌الاسلام حسین جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با اشاره به بحث بروکراسی اداری اظهار کرد: مردم را نباید در چرخه اداری گرفتار کنیم. باید کمک کنیم راه قانونی پیدا کنیم گره مشکلات باز شود.

وی تصریح کرد: مردم‌داری و همدردی با مردم برای حل مشکلات مردم سرلوحه کار مدیران و کارکنان ادارات باشد و نگذاریم مردم دست خالی و ناراضی از یک اداره بیرون بروند.

نماینده مردم رفسنجان در بخش دیگری از سخنان خود به 18 دی روز رفسنجان اشاره کرد و گفت: امسال نگاه وسیعی به این مسأله داریم و برنامه‌های ویژه‌ای با حضور چندین وزیر و نماینده مجلس از اعضای کمیسیون فرهنگی در رفسنجان برگزار می‌کنیم و از این سفر باید برای حل مشکلات شهرستان بهره ببریم.

محمد پساوند فرمانده سپاه ناحیه رفسنجان بیان کرد: در آستانه دومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها، حاج‌قاسم سلیمانی بزرگوار قرار داریم. ستاد بزرگداشت دومین سالگرد در رفسنجان فعال شده است و سپاه دبیر این ستاد است.

وی ادامه داد: امسال در قالب دهه مقاومت برنامه‌ها در استان برنامه‌ریزی شده و در شهرستان رفسنجان هم از دهم تا شانزدهم هفته مقاومت برگزار می‌شود و کلیه مسؤولان برنامه‌هایی که قرار است اجرا کنند را به دبیرخانه ستاد ارسال کنند.

فرمانده سپاه ناحیه رفسنجان تصریح کرد: به‌دنبال مردمی‌کردن برنامه‌ها هستیم که مردم خودجوش پای کار باشند.

وی با تأکید بر هماهنگی در اجرای برنامه‌ها اضافه کرد: گل برنامه‌های استان در روز شهادت یعنی ۱۳ دی‌ماه مربوط به  شهرستان رفسنجان است و برنامه کشوری در قالب یادواره شهدای مدافع حرم و اجتماع فاطمیون برگزار می‌شود که امیدواریم برنامه‌ای در شأن شهید سلیمانی برگزار کنیم.

پساوند خاطرنشان کرد: سناریوی غرب در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، مرگ با هزاران ضربه خنجر است یعنی ضربات متعددی می‌خواهند بر پیکر نظام مقدس جمهوری اسلامی بزنند و ضربات کوچکی در جبهه‌های مختلف وارد کنند،  در جلسه‌ای که نخست وزیر ملعون اسرائیل با بایدن در شهریورماه داشتند این سناریو را طراحی کردند که در بحث جنگ شناختی با هدف ایجاد ناراضایتی در مردم، این موضوع را در دستور کار خود قرار دادند و دنبال بالابردن سطح نارضایتی مردم در زمینه‌های مختلف هستند.

اختصاص ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار تأمین آب شرب روستاهای رفسنجان

علی‌اکبر پورمحمدی فرماندار رفسنجان اظهار کرد: وحدت بین همه مسؤولان و جناح‌های سیاسی لازمه شهرستان است که بتوانیم به توسعه پایدار برسیم و چیزی به نام خط سیاسی در میدان نباشد و خط قرمز همه ما ولایت فقیه باشد که اگر کسی از این خط عبور کند جایگاهی در مسؤولیت ندارد.

فرماندار رفسنجان با بیان اینکه باید زمینه اشتغال را فراهم کنیم، تصریح کرد: اگر بتوانیم در شهرستان روی اشتغال کار کنیم با توجه به اینکه محصول پسته داریم، زمینه‌های گردشگری، معادن و ظرفیت‌های خوب و در کنار آن مردمی سختکوش و پرتلاش داریم زمینه‌ها را برای سرمایه‌گذاری فراهم کنیم که اگر اشتغال ایجاد شود مسائل جنبی حل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم مردم در اشتغال خانگی، کارگاه تولیدی متوسط و بزرگ موفق شوند و درآمد خانواده‌ها افزایش پیدا کند.

پورمحمدی از تشکیل ستاد توسعه شهرستان خبر داد و گفت: تلاش کنیم طرح‌هایی که معرفی می‌شود با کمک مجتمع مس به عملیاتی برسانیم. نسبت به وضع موجود نباید قانع باشیم بلکه نگاه‌مان باید فراتر باشد.

وی در بحث آب شرب شهرستان بیان کرد: اقدامات بسیار خوبی در گذشته شروع شده و الان مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان برای آب شرب روستاها اختصاص پیدا کرده کار بسیار بزرگی است که مناطقی که آب شور مصرف می‌کنند حتی بعضی مناطق آب بهداشتی هم ندارند از این طرح آبرسانی طی سه سال بهره‌مند می‌شوند.

پورمحمدی در همین زمینه گفت: این طرح کل نوقات، مناطق کشکوئیه، حومه غربی و شرقی را پوشش می‌دهد و مردم این مناطق از آب تصفیه‌شده و سالم بهره‌مند خواهند شد.

وی اضافه کرد:  تأمین آب هم در دستور کار باشد؛ از همین الان برای سه، چهار سال آینده کارها را پیش ببریم و این نباشد که هزینه کنیم بعد بگوییم آب نیست. در حال حاضر بعضی روستاها به دلیل نداشتن آب شرب و بهداشتی تخلیه شده‌اند.

پورمحمدی در خصوص آب کشاورزی هم اظهار داشت: جلسه‌ای با انجمن و اتحادیه صنف کشاورزی برگزار کردیم امیدواریم با همکاری این اعضا گام‌های خوبی در حوزه آب کشاورزی برداریم. در بخش کشاورزی باید کاری انجام دهیم که وضع موجود حفظ شود که ۴۰ هزار خانوار که از بخش کشاورزی ارتزاق می‌کنند دچار مشکل نشوند.

فرماندار ویژه رفسنجان خاطرنشان کرد: اگر ببینیم دستگاهی مانع از اجرایی شدن فکر کشاورزان که طرح‌های بسیار خوبی مطرح کرده‌اند، می‌شود با آن دستگاه برخورد می‌کنیم.

وی عنوان کرد: اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها در شهرستان کم نیستند، که اگر ۱۰ درصد از این ظرفیت و ایده‌های خوبی که دارند بتوانیم استفاده کنیم می‌توانیم در توسعه ماندگار شهرستان موفق شویم.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا