کردستان

وظیفه قرارگاه امنیت غذایی، پایش کشاورزی از تولید تا مصرف است

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمدفرید سپری ظهر امروز در جلسه قرارگاه امنیت غذایی کردستان که به صورت مجازی با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، مهم‌ترین رسالت قرارگاه را رصد و پایش کشاورزی از تولید تا مصر عنوان کرد و ادامه داد: 9 نفر از بازرسین از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت به این قرارگاه معرفی شده‌اند و با همکاری بسیج و ستاد تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی در سطح استان به صورت روزانه بازار را رصد و پایش می‌کنند.

بر تداوم نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت به منظور رعایت عدم خلاءهای نظارت اشاره کرد و یادآور شد: خوشبختانه همکاران ما به همراه گشت های تعزیرات حکومتی بر تعادل در قیمت‌های بازار کماکان نظارت دارند.

وی به قیمت گوشت در کردستان اشاره و بیان کرد: تعاون روستایی و اتحادیه تعاونی دامداران دست به کار شده و نسبت به خرید دام نر سنگین اقدام کرده و در میادین تره بار با قیمت 155 هزار تومان گوشت گرم را به بازار تزریق کردند که تاثیر بسزایی در کنترل قیمت گوشت قرمز داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان به ساماندهی صادرات یک هزار و 150 راس بره نر پرواری اشاره کرد که توسط تعاونی دامداران خریداری شده و اکنون مراحل قرنطینه خود را می‌گذراند.

سپری به صادرات کالا در مرزهای سیرانبند و باشماق اشاره کرد و گفت: در سال 99 بالغ بر یک میلیون تن کالای کشاورزی به ارزش 386 میلیون دلار صادرات کالا داشته‌ایم که 40 درصد از محصولات محصول کشاورزی بوده است.

وی به فعالیت این سازمان در زمینه اشتغالزایی اشاره کرد و اظهار کرد: احداث گاوداری‌های یک هزار راسی و 5 هزار راسی نژاد سیمینتال در مرز مریوان و کارخانه عظیم تولیدژینانوش با 200 هزار تن تولید آبمیوه و تولید 15 هزار تن عصاره مالت و 7 هزر و 500 تن کنستانتره از دیگر تلاش‌های جهاد کشاورزی در نقطه صفر مرزی استان جهت اشتغالزایی بوده است.

انتهای پیام/2330/71


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا