واگذاری 1456 پورت ADSL در کردستان/افزایش پهنای باند در روستاهای استان
آزاد حکمت در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج با اشاره به اینکه در شرایط فعلی و به واسطه اپیدمی کرونا در جامعه نیاز مردم و مشتریان به بسترهای دیتا گسترش و افزایش یافته است، اظهار داشت: در همین راستا و به منظور ارتقا سطح کیفی و کمی خدمات و سرویسهای ADSL در استان اقدامات توسعهای و تامین تجهیزات لازم صورت گرفته است.
وی افزود: تامین و افزایش پهنای باند اینترنت، ارتقا بستر و ظرفیتهای انتقال با استفاده از تکنولوژیهای روز، توسعه ظرفیت UP LINK، افزایش پورتهای ADSL به تعداد چشمگیر، نصب و راهاندازی سوییچ و افزایش ظرفیت سامانه BRAS و … از اقدامات انجام شده در سطح استان است.
حکمت به میزان اعتبارات هزینهشده برای ارتقا سطح کیفی و کمی خدمات سرویس ADSL با هدف رفع نیازهای مشتریان در این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: رضایتمندی مشتریان از خدمات قابل ارائه در بستر دیتا مهمترین دستاورد برای مجموعه تلقی میشود که خوشبختانه این مهم با تلاش همکاران محقق شده است.
وی تعداد پورتهای منصوبه در استان را 171 هزار و 500 مورد اعلام کرد و افزود: از این رقم، تعداد 130 هزار و 456 پورت به متقضایان ساکن در نقاط شهری و روستایی واگذار شده است.
وی ضمن تشریح دیگر برنامههای اجرا شده در این حوزه تصریح کرد: تحقق برنامههای دایری ناخالص ADSL استان از ابتدای امسال تاکنون 101درصد است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با بیان این مطلب که شرایط واگذاری پورتهای جدید به متقاضیان در استان فراهم است، اضافه کرد: متقاضیان میتوانند جهت خرید سرویس ADSL به مراکز و دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه نمایند.
وی یادآور شد: سرویسهای متنوع با حجم و سرعتهای مختلف با ویژگی حق انتخاب در راستای ارائه به مشتریان تعریف شده است.
حکمت به اقدامات صورت گرفته در نقاط روستایی برای ایجاد و توسعه پورتهای ADSL اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر تعداد 549 روستا از خدمات و سرویسهای اینترنت پرسرعت مخابرات بهرهمند هستند.
وی با اعلام اینکه ارائه خدماتِ همسان بر بسترهای مخابراتی در نقاط روستایی یکی از استراژیهای مخابرات منطقه است، گفت: تحقق این مساله به منظور توسعه زیرساختهای اقتصادی در نقاط روستایی، افزایش سطح آگاهی ، فراهم نمودن شرایط برای افزایش سرعت دسترسی به محتواهای موجود در فضای مجازی برای روستا نشینان، کاهش پدیده مهاجرت و… در دستور کار ما قرار دارد.
پهنای باند اینترنت شهرک صنعتی دهگلان افزایش یافت
مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به اینکه ایجاد و توسعه زیرساخت های دیتا با هدف ارائه خدمات مطلوب به مشتریان کلان یکی دیگر از استراتژیهای منطقه است از افزایش پهنای باند اینترنت شهرک صنعتی در شهرستان دهگلان به میزان پنج برابر خبر داد.
حکمت افزود: از آنجایی که در عصر حاضر تمام کارها و پروژههای مختلف در تمام حوزهها IP محور گشتهاند و نیازمند بسترهای دیتا با کیفیت مطلوب و مناسب هستند ارائه این بستر با کیفیت بالاتر در دستور کار مخابرات منطقه قرار گرفته است.
وی با اشاره به این مهم که در شهرک صنعتی دهگلان کارگاهها و کارخانههای متعددی در حوزه تولید و فرآوری محصولات مختلف تاسیس شدهاند، اظهار داشت: مخابرات منطقه کردستان با رعایت استانداردهای موجود، خدمات و سرویسهای مخابراتی را با کیفیت مطلوب و چشمگیر در این شهرک ارائه مینماید.
وی با اشاره به اینکه در شهرکهای صنعتی، مسائل مهمی همچون ارتقاء سطح تکنیک و فناوری دستگاهها و خطوط تولیدی نیازمند بستر دیتا هستند اضافه کرد: مخابرات منطقه کردستان با تامین تجهیزات و امکانات لازم نسبت به توسعه پهنای باند اینترنت در شهرک صنعتی دهگلان از 20 مگ به 100 مگ یعنی معادل پنج برابر اقدام کرده است.
حکمت با بیان این مهم که وجود شهرکهای صنعتی در کردستان عامل مهمی برای جذب سرمایهگذار است خاطرنشان ساخت: مخابرات منطقه با ارائه خدمات و ایجاد زیر ساخت های مخابراتی در این راه که مسیر توسعه اقتصادی استان و حتی کشور تلقی میشود از هیچ تلاشی دریغ نمی ورزد.
مدیر مخابرات منطقه کردستان یادآور شد: پس از اجرای این عملیات در شهرک صنعتی دهگلان ،رضایتمندی بیش از پیش مشتریان حاصل شده است.
وی همچنین بیان داشت: در حاضر تمام شهرک های صنعتی فعال در استان به منظور جلب رضایت مشتریان کلان و پاسخگویی به نیازهای ارتباطی آنان، مجهز به فناوریهای نوین و خدمات مخابراتی هستند.
افزایش پهنای باند اینترنت در دو روستای شهرستان قروه
مدیر مخابرات منطقه کردستان پهنای باند اینترنت در روستاهای میهم علیا و میهم سفلی از توابع شهرستان قروه به میزان پنج برابر افزایش یافته است.
حکمت ضمن تشریح اقدامات و پروژههای تدوین شده برای توسعه و افزایش تعداد روستاهای تحت پوشش اینترنت مخابرات اظهار داشت: بر اساس ارزیابی و نیازسنجیهای صورت گرفته، پروژههای مذکور در نقاط دارای اولویت در حال اجرا هستند.
وی با اعلام میزان اعتبار هزینه شده در راستای اجرای پروژه فوق با هدف توسعه و افزایش پهنای باند اینترنت در دو روستای میهم علیا و میهم سفلی خاطرنشان ساخت: با تلاش همکاران حوزه انتقال و دیتا، پهنای باند اینترنت این نقاط از 10 مگ به 50 مگ معادل پنج برابر افزایش داشته است.
وی نصب تجهیزات و امکانات سختافزاری و نرمافزاری در مراکز ارتباطی این دو روستا را یادآور شد و افزود: در حال حاضر دسترسی سریع مشتریان به محتواهای موجود در فضای مجازی ، ارسال همرمان پیام از طریق صوت و دیتا، افزایش سرعت اینترنت مخابرات، امکان انجام امورات روزانه در درگاههای غیرحضوری بر بستر دیتا، بهرهمندی بیش از پیش دانش آموزان از کلاس های آنلاین و مجازی مهیا شده است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با اعلام این مطلب که ارتقا تجهیزات سختافزاری در روستای میهم سفلی به منظور ایجاد پورتهای جدید به متقاضیان در دست اقدام است بیان داشت: متقاضیان جدید سرویس ADSL در روستاهای میهم علیا میتوانند نسبت به ثبت نام و خرید سرویس مد نظر اقدام نمایند.
حکمت با اشاره به اینکه توسعه و ایجاد زیرساختهای دیتا در نقاط روستایی میتواند از پدیده اجتماعی مهاجرت به شهرها جلوگیری کند تصریح کرد: مخابرات منطقه کردستان در کنار وظایف اصلی خود به برنامه مسولیت های اجتماعی در این حوزه توجه و نگاه ویژه ایی دارد که برای تحقق این مهم هیچ تلاشی را دریغ نمیکند.
افزایش سه برابری پهنای باند در 5 نقطه روستایی کامیاران
مدیر مخابرات منطقه کردستان همچنین با اشاره به انجام عملیاتِ برگردان و تعویض سیستم ارتباطی مرکز باخله از توابع شهرستان کامیاران، گفت: با اجرای این پروژه، پهنای باند پنج نقطه روستایی این شهرستان به میزان سه برابر افزایش یافته است.
حکمت ضمن تشریح اقدامات اجرا شده در این مرکز اظهار داشت: با هدف تامین تجهیزات و امکانات لازم بیش از 100 میلیون تومان سرمایهگذاری در راستای بهبود و ارتقا سطح کمی و کیفی خدمات قابل ارائه به مشتریان ساکن در این روستاها صورت گرفته است.
وی خاطرنشان ساخت: با تلاش و همراهی کارکنان منطقه، در حال حاضر امکان ارسال همزمان پیام از طریق صوت و دیتا برای مشتریان این روستاها بر روی بستر فیبرنوری فراهم شده است.
وی ضمن اشاره به اهمیت اجرای این پروژه به منظور پاسخگویی به نیازهای ارتباطی و مخابراتی مشتریان در این نقاط یادآورشد: با تعویض رادیو و خطوط E1، تعویض سویچ قبلی و تبدیل به تجهیزات DSLAM به منظور ارائه سرویسهای متنوع بر بسترIP و تعویض سویچ پهنای باند،بسترمناسب ارتباطی در روستاهای باخله، بوانه، توانکش، یخته خان و مروارید ایجاد شده است.
حکمت اعلام داشت: پهنای باند اینترنت در این نقاط از 32مگ به 100 مگ معادل سه برابر افزایش یافته است.
وی گفت: هم اکنون مشتریان ساکن در نقاط روستایی فوق نیز از سرعت و پهنای باند مناسب، مطلوب و همسان با نقاط شهری برخوردار هستند.
مدیر مخابرات منطقه کردستان اعلام داشت: اقدامات و پروژه های مختلفی در حوزه های تلفن ثابت، شبکه ارتباطات سیار و دیتا جهت اجرا در روستاهای استان با نظر مدیران و کارشناسان متخصص در این حوزه ها بر اساس برنامه های ابلاغی از سوی شرکت مخابرات ایران تدوین شده است که به ترتیب اولویت نیز محقق خواهند شد.
وی به همراهی و تعامل همکاران دلسوز و مردم فهیم استان در راستای اجرای پروژه های مخابراتی اشاره کرد و تصریح نمود: تداوم این امر زمینه ارائه خدمات با کیفیت تر و به موقع به مشتریان را به دنبال دارد.
انتهای پیام/2330/70