همدان

واگذاری استخراج و فرآوری لیتیوم به دانشگاه صنعتی همدان

واگذاری استخراج و فرآوری لیتیوم به دانشگاه صنعتی همدان

به گزارش خبرگزاری recive استان همدان، امیر مومنی در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: این ماموریت‌ها بر اساس نیازها و اولویت‌های صنعت و جامعه استان ها به دانشگاه ابلاغ شده است و با توجه به اینکه دانشگاه صنعتی همدان ظرفیت‌های علمی و پژوهشی قابل قبولی در زمینه‌های ذکر شده را دارد، می‌تواند در توسعه آن نقش موثری داشته باشد.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان خاطرنشان کرد: طی سال گذشته نیز ۲ ماموریت در حوزه‌های هوش مصنوعی و صنایع معدنی به دانشگاه صنعتی همدان ابلاغ شده بود.

مومنی همچنین گفت: دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم تحقیقات و فناوری طرح “سیستم چربی‌گیر زیست‌ سازگار جهت تصفیه پساب” را به عنوان طرح برگزیده دانشگاه های کشور در سال جاری معرفی کرد.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان افزود: این طرح با عنوان “طراحی سیستم چربی‌گیر زیست‌ سازگار جهت تصفیه پساب آشپزخانه مرکزی دانشگاه صنعتی همدان توسط دکتر “علیرضا بهرامیان” و کارفرمای آن بنیاد ملی نخبگان استان همدان انجام شده است.

وی ادامه داد: از جمله دستاوردهای طرح فوق می‌توان به ساخت ۲ دستگاه چربی‌گیر زیست سازگار با کارآیی جداسازی بالای ۹۰ درصد، ساخت جاذب پلیمر آلی متخلخل نوین و طراحی مهندسی چربی‌گیر مطابق با نیاز مختلف صنایع روغن کاری، ماشین کاری و آشپزخانه‌های صنعتی اشاره کرد.

رییس دانشگاه صنعتی همدان گفت: ساخت دستگاه چربی‌گیر جداسازی روغن از پساب روغنی خروجی از یکی از واحدهای تولیدی، توسعه روش‌های سنتز و ساخت نسل نوین پلیمرهای آلی متخلخل و ثبت اختراع طرح از برنامه‌های آتی جهت توسعه طرح هستند.

لازم به ذکر است، بیش از ۲ هزار دانشجو در هشت گروه آموزشی و ۱۸ رشته کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه صنعتی همدان مشغول به تحصیل هستند.

این مرکز آموزش عالی دارای ۸۵ عضو هیات علمی تمام وقت نیز است.

46

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا