کردستان

واکنش دانشگاه کردستان به یک گزارش

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، 25 مهرماه امسال گزارشی با عنوان «یک بام و دوهوای ستاد کرونا در برخورد با مستاجران/ فشار دانشگاه کردستان برای تخلیه واحدهای صنفی!» در خصوص انتقاد مستاجرین دانشگاه کردستان در پاساژ شاهو سنندج نوشتیم که در آن به نحوه برخورد ستاد کرونای استان و نیز دانشگاه کردستان با مستاجرین معترض بودند.

به دنبال انتشار این گزارش، دانشگاه کردستان واکنش نشان داده و جوابیه‌ای به دفتر استانی خبرگزاری فارس ارسال کرده که در ادامه می‌آید…

سرپرست محترم خبرگزاری فارس در استان کردستان
با سلام و احترام

در خصوص انتشار گزارشی از مستاجرین مغازه‌های این دانشگاه واقع در شهرک سعدی- پاساژ شاهو تحت عنوان «یک بام و دوهوای ستاد کرونا در برخورد با مستاجران/ فشار دانشگاه کردستان برای تخلیه واحدهای صنفی»، با عنایت به روایت یکجانبه موضوع و عدم انعکاس دلایل دانشگاه بصورت کامل در تاریخ در گزارش مذکور، نکات زیر جهت اطلاع و بازتاب به همان شکل بحضور اعلام می‌گردد.

1- قرارداد مستاجرین در پایان سال 99 به پایان رسیده و تصمیم دانشگاه مبنی برعدم تمدید اجاره به جهت نیاز به اماکن مورد اجاره،به مستاجرین قبلا و بارها ابلاغ گردیده است.

2- ایشان با طرح مسائلی که اکنون نیز کماکان آن را مطرح می نمایند )از جمله نبود مکان جایگزین، عدم فرصت کافی جهت اجاره مکان جایگزین، شرایط ناشی از بیماری کرونا و…( از دانشگاه در خواست مهلت نمودند.

دانشگاه بر مبنای مساعدت و همراهی، درخواست ایشان را پذیرفت و 6 ماه دیگر یعنی تا پایان شهریور 1011 نسبت به تمدید قرارداد ایشان اقدام نمود.

3- در پایان سال 99 و همچنین در طول 6 ماه مهلت اعطایی، دانشگاه بارها به مستاجرین ابلاغ نموده که آنان باید در پایان قرارداد 1400/16/31 ( نسبت به تخلیه و تحویل محل مورد اجاره به دانشگاه اقدام نمایند. ولی متاسفانه خود مستاجرین این تذکرات دانشگاه (را نادیده گرفته و سهل انگاری نمودند.

4- یکی از مستاجرین به نام م.ک. که بیشترین اعتراض را نسبت به تخلیه مکان اجاره ای خود دارد علاوه بر مغازه اجاره ای خود، دو مغازه دیگر دانشگاه که توسط افراد دیگر اجاره شده اند را به تصرف خود در آورده و برخلاف اجازه قید شده در قرارداد، اقدام به تغییر بهره برداری نموده است. با این توضیح که مغازه جهت انبار به وی اجاره داده شده ولی وی مغازه خود را به همراه دو مغازه
دیگر به آشپزخانه تبدیل نموده و در آنها غذا طبخ می نماید. باتوجه به اینکه محیط پاساژ بسته است این اقدام وی سبب اعتراض شدید سایر مستاجرین و دیگر مغازه داران محل شده است که گرما، بخارات و بوی طبخ انواع غذاها آسایش را از آنان سلب نموده است و بارها این موضوع را به مسئولین دانشگاه منتقل نموده اند و دانشگاه نیز این موضوع را به دفعات به ایشان متذکر شده است.

5- درخواست تخلیه مغازه‌ها توسط دانشگاه به جهت نیاز استفاده از آن و به منظور بازسازی و تامین فضا برای مرکز توسعه کارآفرینی، رشد و نوآوری و در راستای طرح مصوب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده است. 

این مرکز در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه نسبت به تامین آینده شغلی فارغ التحصیلان دانشگاهی خود که یکی از دغدغه‌های اصلی جامعه است، با شناسایی و جذب جوانان خلاق و توانمند، ضمن تامین محل کار مناسب، به آنها مشاوره و کمک‌های مالی می‌نماید تاتوانایی ها و ایده‌های آنان بارور و توسعه یابد و در نهایت سبب اشتغال برای این جوانان جویای کار شود. جهت اجرای این طرح 8 میلیارد تومان اعتبار مصوب شده که تخصیص / در سال جاری از طرف معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری مبلغ 5 میلیارد تومان آن منوط به تامین ساختمان مناسب و فضای لازم است. طبق مقررات مالی دولت، در صورت عدم جذب اعتبار و صرفه هزینه‌ها تاپایان سال، اعتبار مصوب برگشت داده خواهد شد.

لذا تاخیر بیش از این، موجب از دست رفتن اعتبار مصوب خواهد بود و طبیعتا فرصت‌های شغلی پیش بینی شده برای تعداد زیادی از دانش‌آموختگان دانشگاهی از دست خواهد رفت.

اصرار بر تخلیه واحدها، مسلما برای استفاده دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بوده که تعداد زیادی از آن‌ها از سال گذشته منتظر استقرار در مکان‌های مذکور میباشند.

6- در پایان لازم به بیان است دانشگاه در طول چند سال گذشته به طرق مختلف از جمله دریافت مبلغ اجاره پایین و یا عدم افزایش اجاره بها در تمدید قرارداد، حداکثر مساعدت ممکن را با مستاجرین محترم بعمل آورده است.

انتهای پیام/2330/70


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا