هوشمندسازی و پیشگیری راه برونرفت از وقوع جرم
هوشمندسازی و پیشگیری راه برونرفت از وقوع جرم
به گزارش recive از البرز؛ «اصغر جهانگیر» ضمن بیان تاریخچه کوتاهی از تعیین نقشههای اراضی ملی از زمان اصلاحات ارضی تا کنون، گفت: با راهاندازی سامانههای هوشمند در سطح کشور میتوانیم به مرور زمان شاهد کاهش پروندههای ورودی به قوه قضائیه بهویژه در این زمینه باشیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در ادامه ضمن اشاره به مبحث مهم رد تداخلات بر اساس قانون ماده ۵۴ که زمینه اجرای طرح کاداستر را فراهم نمود، گفت: بر اساس آخرین آمار تعداد پلاکهای شناسایی شده دارای تداخل در کشور ۵۳ هزار و ۵۱۸ پلاک است که از این تعداد سه هزار و ۲۰۱ پلاک به مساحت ۶ و نیم میلیون هکتار در کمیسیون رفع تداخلات استانها در دستور کار قرار گرفته اما تا آخر فروردین ماه امسال فقط ۹۰۰ هزار هکتار از این تعداد رفع تداخل شده است.
جهانگیر تصریح کرد: اما ابهامی که باید به آن پاسخ شفافی داده شود این است که اگر تداخلات تعیین تکلیف نشده باشد، بسیاری از اسناد زیر سوال میرود. لذا، تقاضای ما از سازمان ثبت اسناد و املاک این است که با پیگیری لازم زمینهای فراهم شود تا از جزئیات قراردادهای بعدی آگاه باشیم تا بتوانیم با رفع تداخلات شفافسازی در این زمینه انجام دهیم.
مواجهه با روستاهای خالی از سکنه که علاوه بر مشکلات اقتصادی سببب ایجاد مسائل امنیتی میشود، مهندسی بهینه و دقیق رودخانههای کشور، تعیین تکلیف اراضی متصرفی، از دیگر موضوعاتی بود که معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به آنها اشاره کرد.