آذربایجان شرقی

هزینه ی ۱۰ هزار میلیارد ریالی برای طرح ملی نجات تبریز/ به ازای هر خانوار تبریزی ۲ خودرو وجود دارد

هزینه ی ۱۰ هزار میلیارد ریالی برای طرح ملی نجات تبریز/ به ازای هر خانوار تبریزی ۲ خودرو وجود دارد

به گزارش recive از تبریز، «یعقوب هوشیار» روز دوشنبه در پنجمین نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران افزود: طرح یاد شده با عنوان مسیرگشایی ۴۵ متری آیت الله آل هاشم با هدف ساماندهی حاشیه نشینی، بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری به طول هزار و ۸۰۰ متر اجرا می شود و تاکنون یکهزار و ۳۰۰ واحد در این مسیر تملک شده است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی این طرح، اظهار کرد: طرح یاد شده در سه مرحله در حوزه شهرداری منطقه ۱۰ اجرا می شود و طبق برنامه ریزی های انجام شده، تلاش می شود در آینده نزدیک با حمایت دولت و نمایندگان تبریز در مجلس شورای اسلامی به بهره برداری برسد.

شهردار تبریز با بیان اینکه برای ساماندهی حاشیه نشینی در این شهر، یکهزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در شهرک جوانان در حال ساخت است، گفت: با تکمیل این واحدها ساکنان ۴۸ هکتار بافت پرخطر شهر تبریز واقع در حاشیه اتوبان پاسداران و ضلع شمالی خیابان آیت الله آل هاشم به این شهرک منتقل می شوند.

هوشیار، با تاکید بر اینکه در صورت حمایت دولت و نمایندگان مجلس از این پروژه، شهرداری آماده اجرای هفت هزار واحد در شهرک جوانان است، ادامه داد: حاشیه نشینی از معضلات کلانشهرها به ویژه تبریز است و برخی افراد سودجو با تملک اراضی حاشیه شهر و واگذاری این اراضی به افراد نیازمند موجب بروز این معضل در شهر شده اند.

هزینه ی ۱۰ هزار میلیارد ریالی برای طرح ملی نجات تبریز/ به ازای هر خانوار تبریزی ۲ خودرو وجود دارد

به ازای هر خانوار تبریزی ۲ خودرو در این شهر وجود دارد

شهردار تبریز همچنین با اشاره به مشکلات موجود ترافیک در این شهر گفت: اکنون بیش از ۸۲۰ هزار خودرو در سطح این شهر تردد می کنند و این آمار نشان می دهد که به ازای هر خانوار در این شهر ۲ خودرو وجود دارد.

هوشیار، افزود: سرانه خودرو تبریز از سایر شهرها بیشتر بوده و برای رفع این مشکل نیاز به فرهنگسازی در زمینه عدم استفاده شهروندان از خودرو شخصی و استفاده از حمل و نقل عمومی و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی است.

وی با تاکید بر اینکه در مدیریت جدید شهرداری بیشترین منابع به حمل و نقل عمومی اختصاص یافته است، یادآور شد: ۷۰ هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح قطار شهری و ۱۵ هزار میلیارد ریال برای خرید و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی این شهر هزینه شده است.

46

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا