نان زنجانیها با کیفیتتر از استانهای مجاور است
ولیالله زمانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: انواع نانهای سنتی تولید شده در مرداد، نمره کیفی ۸۵.۷ را به دست آورد تا روند ثبات کیفیت در طول یکسال ادامه داشته باشد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: با سنجش کیفیت از نمونههای کشوری در ۴ نوع نان سنتی بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت ۸۵.۷ برای این نوع نانها ثبت شده که در درجهبندی، نمره خوب قرار گرفته است.
زمانی افزود: در این ارزیابی ۹۸۳ نمونه ۴ نوع نان بر اساس پراکنش جغرافیایی و در ۳۱ استان کشور انتخاب و سپس آزمایش شدند که از این تعداد ۱۴۶ نمونه نان سنگک، ۱۷۹ نمونه نان بربری، ۳۴۶ نمونه نان تافتون و ۳۱۲ نمونه نان لواش است.
وی اظهار داشت: نمودارهای تغییراتی کیفیت ماهانه در دوره یکساله نشان میدهد که کیفیت نان کشور از روند نسبتا ثابتی برخوردار بوده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: بر این اساس در سنجش کیفیت انواع نان سنتی، میانگین کیفیت ۴ نوع نان در استان زنجان نسبت به سایر استانها مطلوبتر اعلام شده است.
این گزارش حاکی است، ارزیابی نانهای سنتی در هر ماه و مطابق استاندارد ۲۶۲۸ نانهای سنتی، ویژگیها و روشهای آزمون و مجموع امتیازات ویژگیهای حسی نان از ۶۰ تا ۱۰۰ درجه بندی میشود.
انتهای پیام/73005