گلستان

مهمترین آسیب‌های اجتماعی در لرستان مشخص شد/ بیکاری در صدر مشکلات

سعید طهماسبی امروز در گفت‌و گو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد، با اشاره به  اینکه در شش ماه اول سال جاری ۴۶۱۲ مورد مشاوره در دوایر مشاوره و مددکاری  کلانتری‌ها داشته ایم، عنوان کرد: همچنین ۶۵۷ مورد درمرکز مشاوره داشته‌ایم و ۲۱۰ مشاوره تلفنی از طریق سامانه مشاوری ۰۹۶۵۸۰ انجام شده است.

وی افزود: با توجه به شیوع  کرونا مشاوره حضوری کمتر و بیشتر مشاوره تلفنی داشته‌ایم، البته اکنون مراجعه حضوری  هم  تا حدودی به حالت عادی برگشته است.

رییس اداره مشاوره معاونت اجتماعی پلیس لرستان گفت: بیشتراز ۶۰ تا ۷۰ درصد مراجعات و تماس‌ها یا مرکز مشاوره اختلافات خانوادگی، مهارت های زندگی و مشاوره‌های پیش از ازدواج بود.

طهماسبی بیان کرد: افرادی که به صورت تلفنی و یا حضوری خدمات مشاوره‌ی درخواست می‌کنند بین ۲۰ تا ۳۰ سال هستند و بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد آنها بانوان هستند.

وی تاکید کرد: شناسایی ریشه و زمینه ناهنجاری‌های اجتماعی، گسترش فرهنک مشاوره در جامعه و مهارت آموزی از مزایای خدمات مشاوره‌ی است.

رییس اداره مشاوره معاونت اجتماعی پلیس لرستان مهمترین آسیب اجتماعی استان را بیکاری عنوان کرد و گفت: طبق نظرسنجی‌ها پنج  آسیب اجتماعی دراولویت  قرار دارد که بیکاری در راس آنها است، پس از آن اعتیاد، مشکلات فرهنگی و البته در حال حاضر فضای مجازی هم جزو اولویت‌ها قرار گرفته است.

طهماسبی با اشاره به اینکه مشاوره فعال جزو برنامه‌های کاری ما و دوایر کلانتری است، عنوان کرد:  اینطور نیست که تنها در مرکز باشیم بلکه به دنبال ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی هستیم در این رابطه با دفاتر تسهیلگری، پایگاه‌ها، مساجد به ویژه در مناطق حاشیه‌ی همکاری داریم.

وی در پایان صحبت‌های خود با اشاره به ضرورت خدمات مشاوره‌ای تاکید کرد: به نظر می‌رسد در مواردی باید خدمات مشاوره‌ی را حتی به طور نیمه اجبار کرد، همچنین از ظرفیت مشاوره ادارات استفاده کرد.

انتهای پیام/


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا