اردبیل

مسوولان زیرساخت‌ها را برای افزایش صادرات مهیا کنند/ صادرات ۱۸۶۰ تن پا و پنجه مرغ به کشورهای خارجی

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی صبح امروز در بازدید از یک شرکت صنایع غذایی که به دعوت اداره کل دامپزشکی انجام شد، اظهار کرد: توانمندی‌ها و پتانسیل‌های دامپروری و ظرفیت‌های صادراتی فراورده‌های خام دامی در استان ما بسیار مطلوب است و انتظار می‌رود حمایت همه جانبه مسؤولان استانی از چنین سرمایه‌گذاران و صادرکنندگان استانی، هم در بعد اقتصادی و هم در بعد اشتغال‌زایی را شاهد باشیم.

وی افزود: نگاه دلسوزانه مسؤولان و همت همگانی را در پیگیری فوری مشکلات و رفع چالش‌های پیش روی سرمایه‌گذاران استانی لازمه توسعه این بخش است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: تدوین چشم انداز توسعه هدفمند استان و بهره‌مندی از این ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و فراهم کردن زیرساخت‌های قوی برای افزایش صادرات به همت سرمایه‌گذاران استانی و حمایت همه جانبه مسؤولان باید به جد پیگیری و دنبال شود.

وی دامپزشکی را ارگان مهمی در سلامت همگانی عنوان کرد و با بیان اینکه مسؤولیت دامپزشکی در تامین امنیت غذایی بسیار مهم است، بیان کرد: نباید در این حوزه با کسی مماشات کرد بلکه با بالا بردن اشرافیت و جدیت در امور محوله عرصه را بر فرصت‌طلبان و سودجویان تنگ‌تر کرد.

عاملی ابراز امیدواری کرد مسؤولان واحدهای صنعتی و صادراتی استان به این مرحله از یقین، خودباوری و اعتماد به توان ملی برسند که برای مدیریت صحیح واحدها هنگام محدودیت‌ها همت گمارند.

صادرات ۱۸۶۰ تن پا و پنجه مرغ به کشورهای خارجی

مدیرکل دامپزشکی استان نیز با تشریح جایگاه دامپزشکی در تامین امنیت غذایی و حفظ و حراست از سرمایه عظیم دامی منطقه و تضمین سلامت عمومی اظهار کرد: پیشگیری از بیماری‌های مختلف دام و طیور، دامپزشکی را از معدود دستگاه‌های اجرایی استان به لحاظ پدافند غیرعامل قرار داده است.

 بهلول تکلوی به نظارت بهداشتی و کیفی دامپزشکی در حوزه صادرات دام و فرآورده‌های خام دامی اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال‌جاری بیش از یک هزار ۸۶۰ تن پا و پنجه مرغ از این مجتمع تحت نظارت بهداشتی این اداره کل به کشورهای ویتنام، هنگ کنگ، چین و حتی امارات صادر شده است.

وی در عین حال یاد آور شد: در همین مدت ۷۰۰ تن پودر خون و گوشت به کشور همسایه ترکیه صادرات داشته‌ایم.

مدیرکل دامپزشکی استان تصریح کرد: صادرات فرآورده‌های خام دامی صرفا با مجوز دامپزشکی امکان‌پذیر است و با شیوع  بیماری کرونا و تاثیر آن در امنیت و سلامت عمومی جامعه، محدودیت‌هایی را در کار دامپزشکی ایجاد کرده است اما با تلاش شبانه روزی کارکنان دامپزشکی، علی‌رغم وجود این بحران‌ها، استان اردبیل در حوزه صادرات فرآورده‌های خام دامی یکی از استان‌های موفق کشور بوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، این مجتمع صنایع غذایی به عنوان یکی از واحدهای صادراتی در زمینی به مساحت ۱۰ هزار و ۸۰ مترمربع و زیربنایی به مساحت ۳ هزار مترمربع با ظرفیت تولید روزانه ۱۲ تن و با اشتغال‌زایی ۱۵۰ نفر در حوزه فرآوری، بسته‌بندی و صادرات پا و پنجه مرغ با رعایت ضوابط و استانداردهای بهداشتی دامپزشکی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/3463/ی


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا