قهرمان سوزی در گیلان/وزنههای بیمهری مسوولین سنگینتر از وزنههای پاراوزنه جهان
به گزارش خبرگزاری فارس از لنگرود، چندی پیش رقابتهای قهرمانی جهان وزنه برداری ۲۰۲۱ به میزبانی کشور گرجستان برگزار شد که سامان رضی وزنه بردار لنگرودی تیم ملی در دسته ۱۰۷ کیلوگرم موفق به کسب مدال برنز این مسابقات جهانی شد.
رضی همچنین در مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۰ که در چند ماه پیش در توکیو برگزار شده بود نیز موفق به کسب مدال شده بود و درطی سالهای گذشته همواره در مسابقاتی که حضور داشت برای کشور افتخار آفرینی کرد و موجب برافراشته شدن پرچم کشور در مسابقات جهانی شد.
طبیعی است که پس از افتخارآفرینی از قهرمانی ورزشی و علمی و غیره کشور که در مسابقات جهانی میدرخشند بعد از بازگشت به کشور و شهرشان از آنان استقبال میشود که موجب دلگرمی آنان میشود تا بتوانند علاوه بر تلاش مجدد برای کسب مدال، برای تربیت و آموزش دیگر علاقه مندان ورزشی شهرشان نیز تلاش کنند.
اما برخی از مسوولین به دلائلی نامشخص حتی از پس انجام مراسم استقبال از قهرمانانشان نیز بر نمیآیند و این بیتوجهی نه یک بار، بلکه در هر سال و هر رویداد تکرار میشود و سوال اینجاست که اصلا وظیفه توجه به ورزشکاران و قهرمانان بخصوص بعد از کسب مدالهای جهانی و برگشتن به کشور بر عهده کیست!؟ که این سوال البته متوجه اداره کل ورزش و جوانان استان و شهرستان است ولی این دلیل نمیشود که دیگر ادارات و مسوولین ارشد استانی و شهرستانی نسبت به چنین مسائلی بیتفاوت هستند.
سامان رضی یکی از ورزشکارانی است که طی دو ماه گذشته ۲ مدال با ارزش در مسابقات جهانی را به نام خودش و برای کشور ایران ثبت کرده ولی بعد از بازگشت به استان و شهرش لنگرود مورد بیتوجهی و بیمهری مسوولین شهرش قرار گرفته و مانند گذشته همان خانواده و چند نفر از دوستانش بودند که در مراسم بازگشتش حضور داشتند!
عضو تیم ملی پاراوزنه برداری کشور در گفت وگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه بیمهری وعدم توجه مسوولین به ورزشکاران بدترین توهین است، اظهار کرد: مسوولین در مصاحبهها و سخنرانیها و دیگر مجالس خود همواره درباره ورزش و افتخارآفرینی و حمایت از ورزشکاران صحبت میکنند ولی عملا هیچ اتفاقی دیده نمیشود.
وی با بیان اینکه از کسب مدال در مسابقات جهانی گرجستان تاکنون بیش از یک هفته گذشته است، گفت: در این مدت هیچ یک از مسوولین استانی و شهرستانی حتی تماسی برای تبریک نگرفتهاند و اداره عریض و طویل ورزش استان و جوانان هم درگیر روزمرگیهای خودش است.
رضی با بیان اینکه منتظر تماس یا برگزاری مراسم تقدیر و تجلیل از مسوولین نیستم ولی این حد بیتوجهی به ورزشکاران مدالآور نیز خود به نوعی توهین است، تصریح کرد: مسوولین مدعی هستند که همواره از ورزشکاران حمایت میکنند و سوالم از مسوولین این است که در طی چند سال گذشته چه خدمتی برای توسعه و ایجاد زیرساخت برای ورزش وزنه برداری که از گذشته تاکنون وزنه برداران گیلانی در تیم ملی و در مسابقات جهانی مدال کسب کردند انجام داده اند؟!
عضو تیم ملی پاراوزنه برداری کشور با بیان اینکه برخی از مسوولین از ورزش و ورزشکاران استفاده ابزاری و انتخاباتی میکنند، افزود: عمر ورزشی یک فرد کم است و اگر مسوولین به سلامت جوانان و جامعه در عمل میخواهند اقدامی کنند نیاز است تا ابزار و زیرساختهایی را نیز فراهم کنند تا آن قهرمان و ورزشکار به تربیت نیروی مدالآور بپردازد و هیچ کس با حرف زدن به جایی نرسیده و هیچ ورزشکاری نیز بدون ابزار موفق به کسب مدال نشده است.
وی با بیان اینکه بعد از بازگشت از پاراالمپیک توکیو مراسم استقبالی در لنگرود برگزار شد که در مقایسه با استقبال از دیگر مدال آوران پاراالمپیک در دیگر استانها و شهرها در سطح پایینتری بود، گفت: یک ورزشکار حرفهای برای اینکه بتواند به تمرینات خود پرداخته و همواره آماده باشد نیاز به حمایت مادی و معنوی مسوولین دارد که متاسفانه در استان و شهرستان لنگرود نه تنها حمایتهای مادی و معنوی آن چنان که باید انجام نمیشود بلکه بعضا اقداماتی میکنند که روحیه ورزشکار را نیز تخریب و به سخره میگیرند.
به گزارش فارس، قصه پرغصه تجلیل از قهرمانان ملی در گیلان در مقاطع مختلف پیش و پس از اعزام به مسابقات بینالمللی سر دراز دارد و این کمکاری بارها باعث نارضایتی قهرمانان ملی شده و در چنین شرایطی بیانگیزیگی در نسل جوان قابل پیشبینی است و اگر باور تقدیر به عنوان بخشی از برنامهریزی قهرمانپروری در نهادهای متولی استان قرار نگیرد قطعا جورچین ارتقای سطح ورزش استان کامل نخواهد شد.
انتهای پیام/۸۴۰۰۸