کردستان

صدور نخستین نشان «حلال» برای آدامس و لواشک در کردستان

ژیلا یزدانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج، اظهار داشت: صدور پروانه استاندارد حلال برای هر محصولی با درنظر گرفتن آیتم‌های تعیین شده و از روی چک لیست صادرشده از سازمان ملی استاندارد ایران انجام می‌شود و این مهم برای هر نوع محصولی متفاوت است.

وی افزود: در جلسه کمیته‌ علائم که  با حضور حاج آقا محمدی کیا نماینده ولی فقیه و ناظر بر امور حلال سازمان ملی استاندارد و کارشناسان امور اسلامی حلال اداره کل برگزار شد،  پروانه کاربرد نشان حلال برای فراورده های آدامس و لواشک واحد تولیدی سقزسازی کردستان با توجه به شرایط مناسب واحد تولیدی صادر شد.

مدیرکل استاندارد استان کردستان با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور و هماهنگ کننده میان دستگاه‌های اجرایی کشور در حوزه تجارت و محصولات حلال است، گفت: واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای صادرات محور برای دریافت استاندارد حلال می‌توانند به اداره‌کل استاندارد استان مراجعه کنند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۹


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا