شهید مدافع حرمی که نسبتش به امام موسی صدر میرسید
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، کتاب «مسافر رضوان» روایتی از زندگی شهید مدافع حرم سید علی احمدی زنجانی چاپ و منتشر شد.
این کتاب به سفارش کنگره ۳۵۳۵ شهید زنجانی و به قلم سید محمدرضا احمدی نوشته شده است. کتاب در یک هزار جلد و توسط انتشارات غواص به چاپ رسیده است و از همان روزهای ابتدایی چاپ با استقبال خوبی مواجه شده است.
نویسنده این کتاب آقای احمدی است که پسر عموی شهید علی زنجانی است و از اساتید دانشگاه است، پیش از این با عقیدتی و سیاسی سپاه و بنیاد حفظ اثار زنجان به عنوان مدرس ارشد همکاری کرده است.
وی تدریس را از سال 1375 آغاز کرده و در حوزههای علمیه نیز به تدریس علوم دینی میپردازد.
احمدی نویسنده کتاب مسافر رضوان در این باره به خبرنگار فارس گفت: بنده با شناختی که از شهید سید علی زنجانی داشتم تصمیم به نگارش این کتاب گرفتم.
این نویسنده با اشاره به نسبت خویشاوندی خود با شهید سید علی زنجانی گفت: شهید سید علی زنجانی بیست و چهارم شهریور سال 1368 شمسی در زینبیه دمشق متولد شد و پدرش مرحوم آیتالله حاج سید ابراهیم احمدی موسوی زنجانی جزو علمای کثیرالتالیف و به نام جهان اسلام از اهالی صائین قلعه استان زنجان و مادرش به نام خانم قاده اسماعیل فاخوری اهل صور در جنوب لبنان بود.
وی با بیان اینکه شهید سید علی زنجانی تا بیست و چهار سالگی در جوار حرم مطهر عمه سادات حضرت زینب کبری (س) زندگی میکرد، افزود: نسب وی به امام موسی صدر میرسید و با توجه به تربیت خانوادگی که شهید در آن رشد کرده بود و علاقهمندی وی به علوم دینی تحت تاثیر پدری عالم و وارسته موجب شد تا پس از پایان تحصیلاتش یادگیری دروس حوزوی را در مدرسه علوم دینی پدرش بنام مکتبهالرسول الاعظم به صورت غیررسمی در دمشق آغاز کند.
احمدی با اشاره به اینکه شهید زنجانی 5 سال در جبهههای مناطق ادلب، تدمرو البو کمال مجاهدت کرد و در جهت تبلیغ علوم دینی تلاش کرد، افزود: شهید در زمان شهادت 31 سال سن داشت و در حملات هوایی به مواضع نیروهای مقاومت در منطقه طلحیه شهر سراقب به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
این نویسنده زنجانی افزود: در نهایت پیکر مطهر این شهید پس از تشییع در دیر قانون النهر در گلزار شهدای «روضهالحوراء زینب» منطقه جنوبی بیروت و در کنار سایر شهدای لبنان به خاک سپرده شد.
وی به برخی از فضایل اخلاقی شهید سید علی زنجانی اشاره کرد و گفت: این شهید بزرگوار بسیار مهربان بود و هرگز اجازه نمی داد کسی از دستش ناراحت شود حتی وقتی طرف مقال مقصر بود باز هم سید عذرخواهی می کرد که مبادا کسی از اون ناراحت شود.
این نویسنده زنجانی با اشاره به توجه ویژه شهید به مباحث دینی گفت: مادرش او را طوی تربیت کرده بود که هر روز جمعه نماز استغاثه به حضرت زهرا (س) میخواند به همین خاطر می توان گفت که پرورش تربیت و تمام روش زندگی او فاطمی بود.
وی با اشاره به اینکه کتاب مسافر رضوان در چهار فصل نوشته شده است، افزود: در یک فصل شهید توسط همرزمانش روایت شده، فصل دیگر مربوط به اجداد شهید است، فصل سوم شامل تصاویری از مراحل مختلف زندگی شهید و در نهایت فصل آخر هم دارای توضیحاتی درباره شهید است.
انتهای پیام/73005