شهردار یزد: کاهش آسیبهای اجتماعی عزمی ملی میخواهد/برگزاری طرح طراوات دردارالعباده
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، ابوالقاسم محیالدینی عصر امروز در جلسه هم اندیشی طرح طراوت با انتقاد از اینکه بسیاری از طرحهای فرهنگی در نیمه راه رها میشوند، اظهار کرد: طرح طراوت باید با استفاده از ظرفیت مردمی و ابزارهای هنری با احیای کارکردهای فرهنگی هنری در مساجد و محلات برای نوجوانان اثر بخش باشد.
مصطفی زارع زاده، قائم مقام سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد هم در این جلسه با بیان ویژگیهای طرح طراوت که خانواده بنیان، محله محور، مسجد پایه و مروج نشاط اجتماعی است، افزود: از جمله اهداف و برنامههای این طرح، استعدادیابی نوجوانان جهت آموزش های تخصصی، برگزاری سلسله نشست های کارآفرینی با هدف ایجاد روحیه کار آفرینی و آموزش مهارت ها و تکنیک های رفتاری و عملی است.
وی از دیگر برنامهها به برگزاری سلسله نشست های سوادرسانهای و فضای مجازی، برگزاری کارگاه شعر، آموزش مهارت های مطالعه، برگزاری تورهای گردشگری استانی و خارج استانی، برگزاری جشنواره و مسابقات قرآنی، بازدید از مراکز تولیدی و آموزش شاخص های خانواده موفق ایرانی اسلامی اشاره کرد.
زارع زاده در ادامه افزود: از مزایای این طرح برگزاری کارگاه تولید فیلم موبایلی، آموزش طراحی گرافیک، برگزاری جشنواره تولیدات فضای مجازی، تشکیل گروه حرفهای تئاتر، اجرای تئاتر میدانی و خیابانی در محلات مختلف، اجرای نمایش کوتاه بعد از نماز در مساجد، آموزش و ارتقا مربیان سرود، برگزاری جشنواره سرود و برگزاری نمایشگاه و تقدیر از نوجوانان برتر نام برد.
حجت الاسلام مظفر سالاری، مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان یزد با اشاره به روند اجرای طرح در قالب آموزش، تولید، رقابت، استعدادیابی، هدایت و اجرای میدانی گفت: برنامههای فرهنگی هنری با اجرای سرود، هنرهای نمایشی، کارآفرینی، ادبیات، رسانه، تربیتی و اردویی، کتابخوانی و قرآن و عترت اجرا می شود.
وی افزود: جامعه تحت پوشش این طرح شامل ۳۰ هزار نفر از اهالی محله، ۳۰۰۰ خانواده و ۱۰۰۰ نفر از نوجوانان را شامل می شود.
طرح طراوت با مشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد و کانون های فرهنگی هنری مساجد در حال برگزاری است.
انتهای پیام/الف