مازندران

روند نظارت بر نانوایی های مازندران در نوروز تشدید می شود

روند نظارت بر نانوایی های مازندران در نوروز تشدید می شود

به گزارش recive از مازندران، عباس علی وفایی نژاد اظهار داشت: در راستای مصوبات کارگروه آرد و نان استان مبنی بر استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود جهت تامین بموقع نان و خدمت به شهروندان و مسافرین عزیز که وارد استان می گردند و لزوم توجه ویژه بر ساماندهی و مدیریت توزیع آرد و نظارت بر فعالیت خبازان استان مقرر گردید فرمانداران شهرستان ها ضمن نظارت بر روند فعالیت واحدهای توزیع کننده کالاهای اساسی از جمله نان اقدامات لازم را به عمل آورند.

وی با اعلام اینکه 4850 واحد خبازی در استان خدمات پخت نان را به شهروندان ارائه می نمایند اظهار داشت: تعداد 12 هزار کیسه آرد فوق العاده علاوه بر سهمیه ثابت ماهانه جهت تامین نان مازاد مورد نیاز در ایام تعطیلات نوروز و تسهیل در امور شهروندان به شهرستان ها اختصاص یافت.

وفایی نژاد با اشاره به اینکه مازندران یکی از قطب های گردشگری کشور محسوب می شود و هرساله پذیرای گردشگران بسیاری از اقصی نقاط کشور است اظهار داشت: بیش از 470 واحد خبازی کشیک در استان علاوه بر رعایت ساعت پخت نان به صورت فوق العاده به تولید نان و ارائه به همشهریان و مسافران عزیز می پردازند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران همچنین با اشاره به 87 هزار تن ذخیره استراتژیک گندم در استان مازندران تاکید کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته جهت تامین گندم هیچگونه کمبودی برای تامین آرد در سه ماه آینده استان نداریم و نگرانی ودغدغه ای نسبت به تامین نان مورد نیاز هم استانی های عزیز و مسافرین محترم در ایام تعطیلات نوروز وجود ندارد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در ایام تعطیلات نوروز هیچ نگرانی بابت کمبود آرد در نانوایی ها وجود نخواهد داشت اظهار داشت: هماهنگی های لازم با شرکت حمل و نقل خلیج فارس صورت گرفت تا ارسال آرد به نانوایی ها در شهرستان های توریستی و پر تردد در اولویت قرار گیرد.

وی همچنین افزود: با هماهنگی اتحادیه های صنفی شهرستان ها نظارت بر ساعت پخت واحدهای خبازی و سهمیه آرد این واحدها و جلوگیری از تعطیلات خودسرانه بصورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به اینکه اعزام تیم های ویژه ارزیابی و نظارت کارگروه استان با متولی گری دبیرخانه کارگروه آرد و نان (اداره کل غله) صورت می گیرد اظهار داشت: در ایام تعطیلات نوروز تیم های ویژه نظارت و ارزیابی عملکرد نانوایی های استان برای جلوگیری از بروز تخلفاتی چون عدم رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا، عدم رعایت ساعت کار، تعطیلات خودسرانه، بررسی وضعیت وزن چانه ، کیفیت پخت نان و… نظارت بیشتری بر نانوایی ها خواهند داشت.

دبیر کارگروه آرد و نان استان مازندران تصریح کرد: به منظور رفاه حال مردم و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات نوروز این تیم های نظارتی وارزیابی با همکاری دستگاه های متولی با حضور در شهرستان ها بر وضعیت واحدهای خبازی سطح استان نظارت خواهند داشت.

وفائی نژاد به بازدید میدانی تیم نظارت و ارزیابی از 360 واحد خبازی سطح استان اشاره کرد و گفت: واحدهای خبازی متخلفی که طی چند روز گذشته شناسایی شدند جهت انجام برخورد قانونی کسر سهمیه و جریمه نقدی به تعزیرات و فرمانداری ها معرفی گردیدند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران اظهار داشت: پس از تعطیلات نوروز از نانوایی هایی که عملکرد مطلوبی داشته باشند و موجبات رضایتمندی شهروندان را فراهم نمایند به نحو مقتضی تجلیل خواهد شد.

مجله خبری recive.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا