روزانه ۱۸۰ ترابایت حجم اینترنت مصرفی اردبیلیها/ سرقت ۲۵۰ هزار متر کابل مخابراتی در استان
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بهمن اسماعیلزاده ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران که در سالن جلسات شرکت مخابرات اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: پیشرفت تکنولوژی و توسعه فناوری اطلاعات در چندین سال گذشته، جایگاه مباحث ارتباطی را در بین مردم بسیار بالا برده و به یکی از نیازهای اساسی مردم تبدیل کرده است و از این رو خدمترسانی به مردم و ارائه خدمات بهروز از جمله مهمترین موضوعاتی است که مد نظر ما قرار دارد.
وی افزود: در حال حاضر مصرف روزانه اینترنت در اردبیل به ۱۸۰ ترابایت رسیده است و کل پهنای باند استان که در گذشته از ۵ گیگابیت فراتر نمیرفت، هماکنون با رشد ۶ برابری به ۳۰ گیگابیت رسیده و تمامی این خدمات نیازمند ایجاد بسترها و زیرساختهای لازم برای ارائه خدمات بی وقفه به مردم بوده که در سالهای گذشته انجام پذیرفته است.
راهاندازی ۸۵ سایت بی.تی.اس در استان
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل تشریح کرد: افزایش میزان مصرف اینترنت و نیاز مردم به این خدمات سبب شده تا بحثهای توسعهای را به صورت مداوم انجام دهیم به طوریکه در سال گذشته تعداد ۲۸۰ سایت در مناطق شهری و روستایی را ارتقا دادیم و ۸۵ سایت بی.تی.اس راهاندازی شد.
اسماعیلی تصریح کرد: تحریمهای ظالمانه و افزایش هزینههای خدمات و قیمت کالاها مشکلات بسیاری را در بحث درآمدزایی برای شرکت مخابرات ایجاد کرده، در حالی که تعرفه خدمات مخابرات از سال ۸۲ هیچ تغییری نکرده است و با این حال شرکت مخابرات در طول این مدت سعی کرده تا همچنان خدمات خود را به صورت بهروز و منسجم ادامه دهد.
وی ادامه داد: حفظ ارتباطات مردم و ارائه سرویسهای بهروز جزو اولویتهای اصلی ما بوده اما به دلیل وجود چنین مشکلاتی در بحث نوسازی و سرمایهگذاریها با مباحث کمبود منابع مالی مواجه هستیم که در طول این مدت سعی کردیم تا با استفاده از راهکارهای مختلف، در ارائه خدمات و سرویسها به مردم خللی ایجاد نشود.
سرقت ۲۵۰ هزار متر کابل مخابراتی در استان اردبیل
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل با اشاره به سرقت کابلهای تلفن همراه تصریح کرد: سرقت کابلهای تلفن یکی از مشکلات ما در ارائه خدمات بوده و در سال گذشته حدود ۲۵۰ هزار متر از کابلها به سرقت رفتند که در این راستا تمهیدات لازم با هماهنگی و همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی انجام یافته و از سه روش برخورد قضایی، تغییر تکنولوژی و تبدیل کابلهای هوایی به زمینی درصدد رفع این مشکل هستیم.
وی بیان کرد: یکی از راهکارهای تامین منابع مالی برای شرکت مخابرات، موضوع اصلاح و تغییر تعرفهگذاریها بوده که این امر برای مشترکینی خواهد بود که کارکرد پایین داشته و یا خط تلفنشان به صورت غیرفعال است.
هزینه ۶ میلیون تومانی راهاندازی خط تلفن ثابت
اسماعیلی تشریح کرد: در حال حاضر هزینه تمام شده برای راهاندازی یک خط تلفن ثابت، نزدیک ۶ میلیون تومان است و از همین رو با اصلاح تعرفه میتوان بجای تحمیل چنین هزینهای برای راهاندازی خطوط تلفن ثابت جدید، از زیرساختهای خطوط تلفنی که به صورت راکد هستند استفاده کرد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر ۴۲۱ هزار مشترک تلفن ثابت، یک و نیم میلیون مشترک تلفن همراه، ۹۵ هزار مشترک ADSL و ۲ هزار مشترک فیبر نوری در سطح استان داریم.
آنتندهی تلفن همراه در شهرها تقویت میشود
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل در خصوص عدم آنتندهی تلفن همراه در برخی نواحی شهری گفت: برخی از این مشکلات به ارتفاع دکلهای گذشته باز میگردد که در حال حاضر افزایش ارتفاع برخی از این دکلها انجام میگیرد و برخی دیگر نیز منوط به همکاری مردم برای احداث سایتهای جدید در شهرکها و نواحی شهری است که در این راستا احداث ۳۱ سایت از بهمن ماه سال گذشته آغاز شده و تا به امروز ۱۵ سایت به بهرهبرداری رسیده و ۱۶ سایت دیگر نیز در حال احداث است.
انتهای پیام/3463/