کردستان

رشد 226 درصدی پورت‌های منصوبه ADSL در کردستان/15 روستای دیگر به اینترنت پرسرعت تجهیز شدند

 آزاد حکمت مدیر مخابرات منطقه کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج با اشاره به الکترونیکی‌شدن اغلب کارها و امورات مردم و استفاده آنان از سرویس‌ها و درگاه‌های غیر حضوری که بر بستر دیتا انجام خواهد شد اظهار داشت: نقش اینترنت و سرویس‌های ip محور در زندگی روزمره افراد در نقاط شهری و روستایی کاملا مشهود است.

وی با یادآوری شرایط فعلی جامعه که به واسطه اپیدمی ویروس کرونا رخ داده است گفت: این شرایط میزان استفاده از سرویس‌های اینترنت توسط مشتریان را افزایش داده است که خوشبختانه با انجام پروژه‌های توسعه‌ای و آینده‌نگرانه تداوم ارائه خدمات به مشتریان بدون هیچ اختلالی فراهم شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان افزود: زیرپوشش قرار دادن نقاط روستایی به اینترنت پرسرعت در چند سال اخیر از وظایف مخابرات خارج شده است اما این شرکت در راستای مسولیت اجتماعی و برقراری عدالت در ارائه خدمات گام‌های بلندی برداشته است.

وی ضمن بیان مطلب فوق خاطر نشان ساخت: مجموعه مخابرات منطقه کردستان بر اساس تدوین برنامه‌های کارشناسی شده و دستورالعمل‌های ابلاغی نسبت به ایجاد زیر ساخت و ارائه خدمات و سرویس‌های اینترنت پرسرعت در استان اقدامات قابل توجهی انجام داده است.

وی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون 15 روستای دیگر در کردستان به اینترنت پرسرعت مخابرات تجهیز شدند.

حکمت با اعلام اینکه در حال حاضر تعداد 131 هزار و782 مشترک اینترنت پرسرعت ADSL در استان فعال هستند اضافه کرد: از این آمار، تعداد 24 هزار و 973 مشترک در نقاط روستایی استان ساکن هستند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان از رشد 226 درصدی پورت‌های منصوبه ADSL طی چند سال اخیر خبر داد و تصریح کرد: این مجموعه آمادگی واگذاری پورت‌های جدید به متقاضیان را اعلام میدارد.  

توسعه بیش از 360 پورت تلفن ثابت در پنج روستای کردستان

مدیر مخابرات منطقه کردستان اظهار داشت: از آنجایی که تلفن ثابت یکی از مقرون به صرفه‌ترین سرویس‌های مخابراتی همراه با پایداری ارتباط است؛ شرایط لازم برای ارائه آن به مشتریان در اکثر نقاط استان فراهم است.

وی با بیان این مهم که توسعه و ایجاد زیرساخت‌های تلفن ثابت در روستاهای استان بر اساس استاندارهای آماری در دستور کار مخابرات منطقه قرار دارد و نسبت به اجرایی نمودن آن گام‌های بلندی برداشته شده است، خاطرنشان ساخت: توسعه پورت‌های تلفن ثابت در روستاهای کال علیا از توابع شهرستان مریوان، زرینه از توابع شهرستان دیواندره، مرخوز و صالح آباداز توابع شهرستان سقز و ترخان آباد بانه نمونه بارز این اقدامات است.

وی به اجرای این پروژه در حوزه سوئیچ با هدف افزایش پورت‌های تلفن ثابت اشاره داشت و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 368 پورت تلفن ثابت به ظرفیت موجود در روستاهای مذکور اضافه شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اعلام اینکه اجرای این طرح شرایط پاسخگویی به نیازهای مخابراتی و بهره‌مندی تعداد قابل توجهی از ساکنینِ نقاط روستایی از خدمات و سرویس‌های تلفن ثابت را فراهم آورده است بیان داشت: ارائه خدمات همسان به مشتریان در تمام حوزه‌ها به ویژه در حوزه تلفن ثابت از جمله استراتژی‌هایی است که به آن توجه داریم.

حکمت در ادامه اضافه کرد: هم اکنون بیش از 594 هزار و 60 پورت تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که تعداد بیش از 514 هزار و 643 شماره ان به متقاضیان واگذار شده است.

وی همچنین تعداد روستاها و اماکن دارای ارتباط تلفن خانگی در استان یک هزار و 502 مورد اعلام کرد.

انتهای پیام/2330/70


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا