گلستان

راه‌اندازی شعبه تخصصی رسیدگی به پرونده‌های کود و نهاده‌های دامی در تعزیرات حکومتی

به گزارش خبرگزاری recive از گنبدکاووس، حبیب الله زارع در جمع مدیران ادارات این شهرستان اظهار کرد: اقتصاد شهرستان گنبدکاووس وابسته به بخش کشاورزی بوده و اگر صنایع مرتبط به این بخش فعال شود ما شاهد رونق کسب و کار در شهرستان خواهیم بود.

وی تصریح کرد: ۶ درصد پنبه کشور، پنج درصد مرغ و ۶ درصد تخم مرغ مصرفی کشور در گنبدکاووس تولید و تامین‌ می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان گنبدکاووس با بیان اینکه در سه سال گذشته توسعه گلخانه‌ها در شهرستان افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته با توجه ظرفیت‌های خوب شهرستان شاهد افزایش دو برابری توسعه گلخانه در گنبدکاووس بوده و اکنون ۱۱ هکتار از اراضی شهرستان به این امر اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر گنبدکاووس اولین و بزرگترین شهرستان استان در حوزه تولیدات گلخانه‌ای بوده و در آینده نزدیک سه هکتار دیگر به این بخش افزوده خواهد شد.

زارع گفت: اگر نواقص شهرک ۳۳ هکتاری شهرستان برای احداث گلخانه رفع شود تحول خوبی در حوزه تولیدات این بخش خواهیم داشت.

وی مهمترین مشکل حوزه کشاورزان و دامداران را کمبود نهاده‌های دامی و کشاورزی برشمرد و بیان کرد: شهرستان دارای ظرفیت‌های خوب  در حوزه دامداری و کشاورزی بوده و بزرگترین بازار سم، کود و نهاده‌های دامی کشور در گنبدکاووس است و انتظار داریم با توجه به افزایش تخلفات این حوزه، شعبه تخصصی پرونده‌های منابع طبیعی و جهادکشاورزی در اداره تعزیرات حکومتی دایر شود.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان گنبدکاووس ابراز کرد: با توجه به واگذاری قانون الزام نظارت در بازار به جهادکشاورزی نیاز است شعبه تخصصی در راستای حفظ اراضی در دادگستری راه‌اندازی شود.

* ۴۷۰ هکتار از عرصه های منابع ملی  در منطقه داشلی‌برون خلع ید شد
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گنبدکاووس در این جلسه اظهار کرد: یکی از وظایف سازمانی اداره منابع طبیعی حفظ و حراست منابع ملی و انفال عمومی در راستای منویات مقام معظم رهبری است.

وی تصریح کرد: تثبیت مالکیت بر اراضی منابع ملی یکی از فعالیت‌های منابع طبیعی بوده که در این راستا ۴۳۰ فقره از اراضی ملی تثبیت مالکیت شده و اسناد تک برگی آن صادر شده است.

فرشید رحمانی گفت: در راستای حفظ و حراست از اراضی منابع ملی و خلع ید، با همکاری دستگاه قضایی استان و شهرستان، ۴۷۰ هکتار از عرصه‌های منابع ملی در منطقه داشلی‌برون (مرتع خیرخوجه) با رای شعبه اول دیوان عالی کشور خلع ید و آزادسازی شد.

وی افزود: ۷ هزار هکتار از اراضی منابع ملی با استفاده از اعتبارات دولتی با بوته‌کاری، بذرپاشی، انجام هلال و ابگیری اصلاح و احیا شد.

* احداث پایگاه مدیریت بحران در گنبدکاووس یکی از ضروریات در زمان حوادث غیرمترقبه است
فرماندار شهرستان گنبدکاووس اظهار کرد: با توجه به حوادث مختلف مانند سیل و زلزله در دهه گذشته و وقوع حوادث غیرمترقبه به ویژه سیل در چند سال گذشته، احداث پایگاه مدیریت بحران شرق گلستان به مرکزیت گنبدکاووس یکی از ضروریات است.
عبدالقدیر کریمی بیان کرد: با توجه به تصویب  منطقه آزاد اینچه‌برون، تکمیل جاده ترانزیتی نفت برای ایجاد ارتباط بین گنبدکاووس اینچه‌برون و گرگان لازم بوده و بهره‌برداری از این جاده مسیر گنبدکاووس تا اینچه‌برون را تا حدود زیادی کوتاه می‌کند.

وی گفت: عملیات اجرایی این جاده از دو سال گذشته آغاز شده و تاکنون ۱۵ میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل آن نیاز به حدود ۸۰ میلیارد تومان اعتبار دارد.

فرماندار شهرستان گنبدکاووس ادامه داد: با توجه به اینکه گنبدکاووس مرکز خدمات‌دهی بیشتر خدمات به ویژه حوزه بهداشتی و پزشکی بوده احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی برای ارائه خدمات به مردم شرق یک نیاز ضروری است.

وی ابراز کرد: شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر گنبدکاووس بعد از ۲۷ سال هنوز به بهره‌برداری نرسیده و برای تکمیل آن نیاز به اعتبارات ویژه دارد.
انتهای پیام/۲۳۰۷


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا