سیاسی

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس : حذف ارز ترحیحی ضروری است اما مردم قانع نشده اند

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس : حذف ارز ترحیحی ضروری است اما مردم قانع نشده اند

محمد جواد عسگری با اشاره به اقدام دولت در حذف ارز ترجیحی در حوزه آرد و تنش‌های پیرامون آن اظهار کرد: کشور ما یک تجربه خوب در بحث هدفمندی یارانه‌های انرژی داشت که دولت سیزدهم باید از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های آن استفاده می‌کرد.
وی با بیان اینکه ارز ترجیحی رانت‌زا و فسادزاست که باید حذف شود، افزود: برای حذف این ارز زیرساخت‌ها و سازوکارها آماده می‌شد و افراد کف خیابان جامعه در این مورد قانع و با تصمیم گیرنده در سطح کلان کشور همدست و همراه می‌شدند که متأسفانه این اتفاق نیفتاد و این حرکت قدری عجولانه بود.
نماینده مردم داراب در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید تلاش کنیم اتفاقاتی که افتاده مردم را ناامید نکند و این نیازمند یک نظارت دقیق در حوزه توزیع است که کالاهای اساسی با سهولت در اختیار مردم قرار گیرد.

بیشتر بخوانید:

گوشت در نوبت حذف یارانه

مردم حق دارند نگران آینده باشند | انتقاد تند و بی سابقه قالیباف از ناکارآمدی دولت رئیسی

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حرکت عجولانه‌ای در حوزه حذف ارز ترجیحی آرد صورت گرفت که مجلس و دولت باید با هم افزایی آن را مدیریت کنند، گفت: کمبودی در کشور نداریم و فقط نظام توزیع باید دقیق‌تر و کارآمدتر شود.
عسگری با اشاره به اینکه بخشی از افزایش قیمت به مسائل خارج از کشور باز می‌گردد، خاطرنشان کرد: کشور اوکراین بزرگترین تولید کننده گندم است و اکنون که این کشور در حال جنگ است دیگر کشتی در آنان انجام نمی‌شود، بنابراین ۳۰ درصد غله دنیا دچار چالش شده است.
وی با بیان اینکه همین امر سبب شده قیمت‌ها بالا رود و صادرات دچار چالش باشد، اظهار کرد: در چنین وضعیتی دولت‌ها بیشتر ذخیره می‌کنند، چون پیش بینی این است که مسائل اوکراین تا چند سال آینده ادامه پیدا می‌کند.
نماینده مردم داراب در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به مسائل منطقه باید به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های داخلی بازگردیم و در کشاورزی ظرفیت‌های آبیاری تحت فشار و مدرن برای کشت محصولاتی مانند گندم را تقویت کنیم.
عسگری تأکید کرد: بحمدالله زیرساخت‌ها مهیاست و قیمت گندم مشخص شده و کشاورزان نیز علاقمند به کشت هستند و فقط باید آب را مدیریت کنیم. در این صورت حوزه تولید گندم، نیاز کشور که حدود ۹ میلیون تن در بخش نان مصرفی و ۲ میلیون تن در بخش صنعت است به راحتی تأمین می‌شود و مشکلی نداریم.

۲۱۲۱۷

مجله خبری recive.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا