همدان

دویست و پنجاه ‪ نانوایی در همدان نان کامل می‌پزند

دویست و پنجاه ‪ نانوایی در همدان نان کامل می‌پزند

به گزارش خبرگزاری recive استان همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد، در جلسه شورای آرد و نان استان با اعلام این خبر افزود: نان اگر سبوس کافی نداشته باشد باعث بیماری‌های بسیاری از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت می‌شود.

وی افزود: افزایش ۲۰ درصدی سهمیه آرد نانوایی‌های سنتی تشویق مناسبی ست که در دستورکار قرار گرفته است.

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه نان غذای اصلی مردم است و باید روی کیفیت، بهداشت، سلامت و وزن آن مراقبت‌های لازم انجام شود، گفت: دستگاه‌های نظارتی باید بر کیفیت، زمان پخت و بهداشت واحدهای نانوایی نظارت بیشتری داشته باشند.

استاندار همدان با تاکید براینکه سهمیه آرد تخصیص یافته به هر نانوایی باید در همان نانوایی پخت شود، خاطرنشان کرد: سیستم نظارت بر حمل آرد از کارخانه تا نانوایی، باید با نصب دستگاه‌ و فرآیند مشخص برقرار شود تا از هدررفت آن جلوگیری شود.

46

مجله خبری recive.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا