اخبار بورس

درخواست برای اعلام جرم علیه خودروسازان / «دادستان به پرونده جاده بهبهان ورود کند»

درخواست برای اعلام جرم علیه خودروسازان / «دادستان به پرونده جاده بهبهان ورود کند»

به گزارش تجارت‌نیوز، حادثه تلخی که صبح روز دوشنبه ۲۰ دی در جاده بهبهان –رامهرمز (خوزستان) رخ داد، بار دیگر توجهات را به سمت کیفیت خودروها جلب کرد.

روز گذشته، کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور کشور با انتقاد از کیفیت خودروهای داخلی گفت که در حادثه بهبهان، ایربگ هیچ خودرویی باز نشده بود.

او خودروهای تولیدی را «ارابه مرگ» نامید و از اینکه استانداردها کنترل نمی‌شوند گلایه کرد.

رئیس پلیس راهور همچنین تاکید کرد که خودروسازها باید در این حادثه به مراجع قضائی معرفی شوند.

درخواست اعلام جرم علیه خودروسازان

امروز هم کمیسیون حقوق بشر کانون وکلای دادگستری مرکز از دادستان خواست که برای تعقیب خودروسازان داخلی و متولیان استاندارد، اعلام جرم عمومی کند.

این کمیسیون در نامه‌ای خطاب به دادستان به «فعل و ترک فعل تولیدکنندگان» اشاره کرده و خواهان آغاز روند تعقیب خودروسازان متخلف و متولیان استاندارد شده است.

نگرانی از کیفیت خودروها

در همین رابطه، امیرحسین کاکایی، کارشناس صنعت خودرو نیز در گفتگو با تجارت‌نیوز تاکید کرد که باید بررسی دقیقی در مورد حادثه بهبهان انجام شود.

به گفته او، معیوب بودن قطعه حساسی مانند ایربگ می‌تواند فاجعه‌ای ملی باشد؛ ضمن اینکه باید مشخص شود که چرا ترمز حدود ۶۰ خودرو به درستی عمل نکرده است.

کاکایی همچنین به نگرانی‌ها در مورد ایمنی خودروها، کیفیت قطعات و خدمات پس از فروش و افزایش معضل خودروهای فرسوده اشاره کرد.

به اعتقاد این کارشناس صنعت خودرو، اگر خبر اعلام شده در مورد ایربگ‌ها دقیق باشد، خودروسازان و قطعه‌سازان، سازمان ملی استاندارد و وزارت صمت باید در قبال آن پاسخگو باشند.

او تاکید کرد: در صورت اثبات قصور در فرایند تولید، امکان اعلام جرم علیه خودروسازان وجود دارد.

گلایه‌ها از کیفیت خودروهای داخلی

به دنبال انتشار گزارش تصادف جاده بهبهان در مورد نقش و مسئولیت خودروسازان در این حادثه، برخی از مخاطبان تجارت‌نیوز گلایه‌های خود را از کیفیت خودروهای داخلی مطرح کردند.

دادستان به عنوان مدعی‌العموم ورود کند

– «در اینکه هیچ قانونی نمیتونه خودروساز محکوم کند شکی نیست ولی امیدوارم برای یک دقیقه هم شده چیزی به عنوان وجدان کاری تو وجودشون روشن بشه و عمیق به جنایت هاشون فکر کنند.
همچنین اون مغز متفکری که واردات ممنوع کرده و از اون باوجودی که مالیات چند صد درصدی روی واردات خودرو میکشه تا به دست مصرف کننده واقعی برسه.»

– «جون آدما بی ارزش تر از خودروهای داخلیه. خودروسازا به خاطر دولتی بودنشون کسی جرات نداره بهشون چیزی بگه چون اگه ایرادی بگیره از خودروها، خودروسازا ازش شکایت می کنن و همیشه هم جریان به نفع خودروساز تموم میشه! معنای جدیدی از عدالت رو داریم تجربه می کنیم.»

– «از فردا به بهانه کنترل کیفی و افزایش کیفیت قیمت خودرو رو ۱۵۰ درصد افزایش میدن ‌‌بعدش میگن استانداردهای ما از بنز و بی ام و بالاتر هست !»

– «دادستان باید به عنوان مدعی العموم ورود کند که نمی کنه جالب اینجاست برای ارابه های مرگ خودرو سازها طاقچه بالا می گذارند»

خودتان سوار می‌شوید؟

– «سوال اینجاست که واقعا این مسئولین خودرو ساز با همین محصول تولیدی خودشون رفت آمد میکنند و یا وجودش دارند که خانواده خودشون سوار این ماشین ها بکنند؟»

– «گناه دارن این مردم آخه این چه ظلمی هست که در حق مردم می کنید؟ برید ببینید صاحبان همین سازندگان خودرو حاضرند خودشون همین ماشین ها رو سوار بشوند. من به سهم خودم حلالتان نمی کنم.»

– «حکایت گاری سازی مثل این میمونه که توی یه شهر فقط دو تا سوپرمارکت وجود داره که باهم هماهنگن و اجناس شون بدترین کیفیت موادغذایی و… را با گرون ترین قیمت دست مردم اون شهر میدن مردم اون شهر هم نه امکان اعتراض به کیفیت و قیمت اجناس دارند و نه میتوانند از شهر خارج شوند و مایحتاجشون رو تامین کنند. پس مجبورن برای این دو فروشگاه ساعتها صف بایستند تا آشغال تحویل بگیرن.»

آخرین اخبار خودرویی را در صفحه اخبار خودرو تجارت‌نیوز بخوانید.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا