خراسان رضوی

خودکفایی ایران در تولید شکر طی سه سال آینده

به گزارش خبرگزاری فارس از جوین، علیرضا مهاجر امروز در آیین آغاز چهل و پنجمین سال فعالیت کارخانه قند جوین اظهار کرد: تولید محصولات راهبردی تأثیر بسیار مهمی در امنیت غذایی کشور دارد و به همین منظور برنامه نخست، تولید کافی این محصولات در داخل است و در مراحل بعد به تولید دیگر محصولات پرداخته می‌شود.

سرپرست معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه  با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و توسعه واحدهای فرآوری، خودکفایی ایران در تولید شکر طی سه سال محقق خواهد شد، افزود: افزایش عملکرد در واحد سطح کشتزارهای چغندرقند و افزایش درصد شکر در این محصول از دستاوردهای سال‌های اخیر بوده است.

وی تصریح کرد: به منظور کاهش هزینه‌ها و افزایش تولید محصول چغندرقند، برنامه‌های کشت پاییزه در استان‌های پرآب و نیز مدیریت مصرف آب از طریق اجرای طرح‌های آبیاری نوین مورد توجه قرار گرفته است.

مهاجر به اهمیت کشت محصولات راهبردی اشاره و عنوان کرد: با توسعه کارخانجات و افزایش ظرفیت خودکفایی، می‌توان علاوه بر ایجاد اشتغالزایی برای جوانان از خروج ارز از کشور جلوگیری کرد.

مجری طرح چغندر قند کشور نیز در ادامه این مراسم گفت: در مجموع امسال شکر تولیدی از چغندرقند و نیشکر به یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن خواهد رسید که این میزان نسبت به سال گذشته تفاوت چندانی ندارد.

پیمان حصادی افزود: با پیش‌بینی تحویل ۷ میلیون تن چغندر بهاره و پاییزه در سال جاری، حدود ۹۵۰ هزار تن شکر استحصال خواهد شد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا