جزیرهای بودن مناطق تحت مدیریت، عامل دستاندازی به محیط زیست همدان

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محسن جعفرینژاد ظهر امروز در نشست مشترک با مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان اظهار کرد: جزیرهای بودن مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان مسائلی در خصوص جدایی جغرافیایی و اکولوژیکی برای تردد حیات وحش و خطر بیماریها به وجود آورده که اگر لحظهای غفلت شود، زحمات محیطبانان در سالهای متمادی به باد خواهد رفت.
وی گفت: برداشتهای بی رویه از منابع آبی، انفال کشور با با خطر و هجمه رو به رو کرده و بیابانی شدن، ریزگرد و مشکلات ناشی از برداشت بیرویه از چالشهای اساسی حوزه محیط زیست و منابع طبیعی است که نیاز به مدیریت و برنامه ریزی جدی و دقیق برای بلندمدت دارد.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان همدان ادامه داد: مسئولیت خطیری متوجه دو دستگاه حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری است اما متاسفانه آنطور که باید به این حوزه توجه نمیشود.
وی ادامه داد: دامداری سنتی و ورود دام گسترده به مراتع و مناطق طبیعی استان، تخریب و رها شدن منابع طبیعی توسط معادن خصوصا بعد از بهرهبرداری، لطمههای جدی به انفال وارد میکند که باید مدیریت دقیقی بر آنها اعمال شود.
جعفرینژاد با بیان اینکه به ازای هر ۴ هزار هکتار ، یک محیطبان فعالیت می کند افزود: مردم و رسانهها می توانند ظرفیت های حفاظتی را بالا ببرند که با حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری برای ایجاد توسعه پایدار از ظرفیتهای مشترک بهره خواهند برد.
انتهای پیام/ 3140/