تکریم از شاگرد مکتب شهید همدانی

خبرگزاری فارس همدان_ چند روز گذشته در مراسمی شرکت کردم که هم موجب خوشحالی بود و هم دلگیر!
مراسم تکریم از مردی که بیش از ۴۰ سال در هر جایی که انقلاب نیاز داشته دیده شده است مبارزه با رژیم دژخیم شاهنشاهی، هشت سال جنگ و حضور در عملیاتهای مختلف و کسب درجه جانبازی، حضور در صحنههای اجتماعی و حساس بعد از جنگ اعم از زلزله، سیل و… ، کمک به مردم و بودن در رنج و غم و شادیهایشان، حضور در سوریه و دفاع از حریم آلالله، ورود در عرصه مهم سلامت و تلاش برای حفظ جان مردم در برابر ویروس منحوس کرونا، مقابله با اغتشاشگرانی که جان و مال مردم را هدف قرار داده بودند و…..
واقعا سردار فرجی در مواقع خطر پررنگ و اثرگذار در صحنه حاضر بوده است. او ایثار و فداکاری و اخلاص را در محضر بزرگانی همچون شهید مدنی، مرحوم آیتالله فاضلیان، شهید شهبازی، حاج جعفر مظاهری، سردار مظاهر مجیدی و از همه مهمتر شهید حاج حسین همدانی آموزش دیده بود.
به قطعیت می توان ادعا کرد حاج مهدی بیشترین تاثیر را از شهید همدانی گرفته است. در هیچ سخنرانی رسمی ندیدم و نشنیدم که سردار فرجی نامی و یادی و خاطرهای از شهید همدانی ذکر نکرده باشد و البته بیانصافی است اگر از انفاس قدسی امام راحل و عظیم الشان انقلاب در تربیت نفوس جوانان نامی نبریم.
حاج مهدی در هر برهه از زمان چه در گفتار و چه در عمل پیرو محض ولایت فقیه و در استان فرمانبردار نماینده ایشان بودهاند و این هم درسی است که از شهدا آموخته است.
از خصوصیت و ویژگی مهم حاج مهدی عزیز خاکی بودن و تواضع او در تمام دوران مدیریتی اوست. شوخ طبعی، خودمانی حرف زدن، شکسته نفسی و با بچه ها جوشیدن از او یک چهره مردمی و دوستداشتنی ساخته بود. هرچند سردار فرجی در حالی که متواضع به معنای واقعی بود ولی در دل کار فردی جدی و با ابهت و یک نظامی تمامعیار بوده و هست.
اما برگردم به صدر سخن مطلب که مراسم تکریم سردار فرجی هم موجب خوشحالی بود و هم دلگیر ! خوشحالی از آن جهت که کمتر مراسم تکریم از بازنشستگی مدیری را دیدم که شرکتکنندگان در این سطح با شوق حضور یابند و از یک سرباز تقدیر کنند. این حرکت زیبا، تقدیر از ارزشهای انقلاب بود، تقدیر از اخلاص و فداکاری بود، تقدیر از خدمت خالصانه به مردم بود. اما دلگیر از آن جهت که حاج مهدی دلتنگ یاران شهیدش و حاج میرزا بود و خود را کنترل کرد تا اشکهایش بر گونههایش جاری نشود. حاج مهدی شرمنده همسر و فرزندانش بود چرا که از کودکی به عنوان یک پدر و همسر در کنار آنها نبوده است.
سردار فرجی امروز میدان خدمتش عوض شد و به تعبیر حضرت آیتالله شعبانی نماینده مخلص و با درایت ولی فقیه در استان، خدمت به مردم و نظام بازنشستگی ندارد. به یقین تجارب سردار فرجی برای استان ظرفیت بسیار خوبی است که متصدیان استان باید از آن بهره حداکثری را ببرند.
از خداوند منان توفیق این یار شهدا و رزمندگان و عاقبت بخیری و شهادت در راه خداوند را بعد از سالیان خدمت مسالت دارم.
در پایان خودم را متذکر می شوم که این دنیا، محل گذر است” أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّمَا الدُّنْیَا دَارُ مَجَازٍ وَ الْآخِرَةُ دَارُ قَرَارٍ” و فقط کار برای خداوند میماند”إِنَّمَا یَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِینَ” لذا تمام این رفتن و آمدن ها “تِلْکَ الْأَیَّامُ نُدَاوِلُهَا بَیْنَ النَّاسِ وَلِیَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا” برای این است که توشه ای برای دیار باقی جمع کنیم و طوبی به آنان که موفقاند و نام نیکشان در جریده عالم ثبت می شود.
غلامرضا فریدونی
انتهای پیام/ ۳۱۴۰