تولید 5 هزار تن سیب زمینی و پیاز در سمیرم
اشکبوس رضایی در گفتوگو با خبرنگار فارس در سمیرم اظهار داشت: وسعت زیر کشت این محصول استراتژیک در شهرستان دو هزار و ۹۰۰ هکتار است که هزار و ۵۰۰ تن انواع سیبزمینی تا امروز از مزارع بخش مرکزی و وردشت در شمال شهرستان سمیرم برداشتشده است.
مدیر جهاد کشاورزی سمیرم افزود: ارقام سیبزمینی کشتشده در این شهرستان از نوع جلی، بانبا، بورن، فابولا، ساگیتا، سیلوانا، کلمبا، سیفرا، چلنجر، تاواروس، دوناتا و کلبرا هستند که در این خطه کوهستانی کشتشده و کیفیت مرغوبی دارند و همه مراحل کاشت، داشت و برداشت این تولیدات کشاورزی سالم، تحت نظر کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی تولید میشود.
وی بیان کرد: تنها در مزرعه هرمزآباد عملکرد ۸۶ تن در هکتار محصول سیبزمینی ثبت شد که شرکت تعاونی هرمزآباد بخش وردشت سمیرم تعاونی پیشرو و موفق در مبحث جی آ پی است و بهعنوان مزرعه نمونه به مرکز استان معرفیشده است.
رضایی تصریح کرد: سه هزار و ۶۰۰ تن پیاز از مزارع این خطه در سال جاری نیز برداشتشده است که عمده کشت این محصول از نوع پیاز سفید و زرد در روستای چشمه رحمان بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی سمیرم خاطرنشان کرد: این محصول در منطقه وردشت در شمال سمیرم بهصورت نشایی و در یک مترمربع حدود ۱۱۰ یا ۱۵۰ نشا کاشته شده است و مزارع این محصول به روش بارانی و با دوره سهروزه آبیاری شدهاند.
وی میانگین برداشت به ازای هر هکتار را ۹۰ تن اعلام کرد و افزود: پیاز سمیرم از کیفیت خوبی برخوردار است و درصورتیکه شاهد بارشهای بهتری باشیم عملکرد و بازدهی بیشتر این دست محصولات زراعی را شاهد خواهیم بود.
به گزارش فارس، شهرستان سمیرم با ۱۷ هزار هکتار زمین زراعی و ۱۸ هزار هکتار باغ، قطب کشاورزی و باغبانی استان اصفهان است.
انتهای پیام/۶۳۱۱۱/ج/