به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی، اکبر کرامتی در جلسه بررسی مسایل و مشکلات جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان، اظهار داشت: زنجیرههای تولید نقش مهمی در بهبود کیفیت، کاهش قیمت نهایی محصول و افزایش تولید دارند و زنجیرهها باعث مدیریت یکپارچه از مزرعه تا سفره، ایجاد ارزش افزوده، رونق تولید و ثبات بازار میشوند.
وی با بیان اینکه ارامش در بازار مرغ استان برقرار است، ادامه داد: آذربایجانغربی جزو استانهای مطرح و شاخص در صنعت طیور، هم از نظر تولید گوشت مرغ و هم از نظر تعداد زنجیره تولید در کشور است و همزمان با فرآیند تولید باید به دنبال دستیابی به بازارهای صادراتی و توسعه این صنعت در استان باشیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با بیان اینکه آذربایجانغربی رتبه سوم کشوری در تولید جوجه یکروزه گوشتی را دارد، افزود: با توجه به رصد و پایش میزان تولید جوجه یکروزه گوشتی استان، از ابتدای مهر ماه تاکنون، تعداد ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی در واحدهای مادری استان تولید شده است.
کرامتی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد واحدهای مادر گوشتی فعال استان در مالکیت ۷ زنجیره تولید گوشت مرغ است، افزود: در استان این زنجیرهها در شهرستانهای ارومیه، مهاباد، میاندوآب، ماکو و پیرانشهر واقع شدهاند و این زنجیرهها بیش از ۴۰ درصد تولید گوشت مرغ استان را بر عهده داشته و صادرات تخم مرغ نطفهدار، جوجه یکروزه گوشتی، مرغ منجمد در مقاطعی از سال به سایر استانهای کشور عمدتا توسط این زنجیرهها صورت میگیرد.
وی یادآور شد: در استان ۷۳۶ مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۶ میلیون قطعه مرغ فعالیت میکنند.
انتهای پیام/
















